dinsdag 2 september 2014, week 36


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 8u30
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
02/09 08u30  De NS brengt je thuis tot aan de voordeur als de laatste trein uitvalt Vanaf volgend jaar hoef je niet meer zelf uit te zoeken hoe je thuis komt wanneer de laatste trein uitvalt. De NS gaat je naar huis brengen. Lees verder..
02/09 08u30  Dode man op straat gevonden in Rotterdam Dinsdagochtend is in Rotterdam een dode man op straat gevonden. De politie doet onderzoek. Het is onduidelijk wat er is gebeurd. Een misdrijf wordt niet uitgesloten.  Lees verder..
02/09 08u30  Geknakte man Bonnie St. Claire kan bijna weer lopen Anne-Jan Jongebloed kan bijna weer lopen. In januari viel hij tijdens een echtelijke ruzie met Bonnie St. Claire van een balkon, waarbij hij een dubbele beenbreuk opliep. 'Nog een paar weken therapie... Lees verder..
02/09 08u00  Rabobank stopt met aparte vermogensbeheerdochter Rabobank stuurt rijke klanten niet langer door naar de aparte vermogensbeheerder Schretlen & Co. Het dochterbedrijf wordt opgeheven en de diensten worden geïntegreerd in de reguliere... Lees verder..
02/09 07u45  'Niveau wetenschap daalt door toename flexwerk' Wetenschappers maken zich zorgen over het toenemende aantal tijdelijke contracten op universiteiten. De kwaliteit van onderwijs en onderzoek gaat achteruit als steeds minder mensen een vast contract... Lees verder..10 
02/09 07u30  Kustwacht Curaçao stopt met patrouilles De Nederlandse kustwacht in het Caribisch deel van het koninkrijk voert geen patrouilles meer uit in de territoriale wateren rond Curaçao en Bonaire. Dat meldt de vakbond voor kustwachtpersoneel,... Lees verder..
02/09 07u30  Tweede Kamer weer aan de slag na reces De zomervakantie van de Tweede Kamer zit erop. Na een turbulente zomer beginnen alle partijen dinsdag aan de eerste officiële werkdag sinds 4 juli. Voor kabinet, regeringspartijen VVD en PvdA en de... Lees verder..
02/09 07u30  Spelers Oranje gearriveerd in Noordwijk De spelers van het Nederlands elftal hebben zich maandagavond gemeld in Noordwijk om te starten met de voorbereiding op de komende twee interlands. Bondscoach Guus Hiddink kampt met nogal wat... Lees verder..
02/09 00u15  Stel dat seks heeft op radio bij SLAM!FM blijkt hoax Het klonk al te mooi om waar te zijn, en helaas is het dat ook. Het meisje dat vorige week inbelde op SLAM!FM en daarna live seks had met haar vriend, is een grote grap.  Lees verder..
01/09 22u00  Juwelier vijf keer beroofd in een week In een juwelier in Tilburg werd in een week tijd maarliefst vijf keer ingebroken. De eigenaar van de winkel You and Me is er kapot van: 'Mijn hele winkel is leeggeroofd.' Lees verder..
01/09 21u00  Trambotsing bij station Hollands Spoor Bij station Den Haag Hollands Spoor zijn maandagavond twee trams op elkaar gebotst. Dat meldt HTM. Het is niet duidelijk of er gewonden zijn. Het tramverkeer ondervindt veel hinder van het ongeluk. Lees verder..
01/09 20u45  Militair vast voor mishandelen collega's Een 24-jarige militair is maandag op Curaçao aangehouden voor het mishandelen van collega's. Een aantal militairen heeft zaterdag aangifte tegen de man gedaan van 'stelselmatige mishandeling', meldt... Lees verder..
01/09 20u15  Jeroen Pauw maalt niet om concurrentie Humberto Tan Jeroen Pauw is niet bezig met de concurrentiestrijd met Humberto Tan. 'Daar ga ik me even niet op richten. We proberen een goede uitzending te maken', zei Pauw, die het vanaf maandag met zijn... Lees verder..
01/09 20u15  Tbs-kliniek deed te weinig om smokkel te voorkomen Tbs-kliniek de Rooyse Wissel in Venray had meer kunnen doen om te voorkomen dat tbs'ers mobiele telefoons en drugs, wapens en geld in hun bezit hadden. Dat blijkt uit een onderzoek van de Inspectie... Lees verder..
01/09 19u45  Politie waarschuwt: 'Bel 112 niet als test!' De politie waarschuwt mobiele telefoongebruikers niet te bellen naar alarmnummer 112 om te kijken of er genoeg bereik is. Het noodnummer werd maandag na berichten over onbereikbaarheid zo vaak gebeld... Lees verder..
Laatste update: vandaag om 8u30Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

10x 'Niveau wetenschap daalt door toename flexwerk'02/09 07u45 - Nieuws.nl: Wetenschappers maken zich zorgen over het toenemende aantal tijdelijke contracten op universiteiten. De kwaliteit van onderwijs en onderzoek gaat achteruit als steeds minder mensen een vast contract... Lees verder..
8x Stel dat seks heeft op radio bij SLAM!FM blijkt hoax02/09 00u15 - Nieuws.nl: Het klonk al te mooi om waar te zijn, en helaas is het dat ook. Het meisje dat vorige week inbelde op SLAM!FM en daarna live seks had met haar vriend, is een grote grap.  Lees verder..
4x Spelers Oranje gearriveerd in Noordwijk02/09 07u30 - Nieuws.nl: De spelers van het Nederlands elftal hebben zich maandagavond gemeld in Noordwijk om te starten met de voorbereiding op de komende twee interlands. Bondscoach Guus Hiddink kampt met nogal wat... Lees verder..
4x Tweede Kamer weer aan de slag na reces02/09 07u30 - Nieuws.nl: De zomervakantie van de Tweede Kamer zit erop. Na een turbulente zomer beginnen alle partijen dinsdag aan de eerste officiële werkdag sinds 4 juli. Voor kabinet, regeringspartijen VVD en PvdA en de... Lees verder..
4x Kustwacht Curaçao stopt met patrouilles02/09 07u30 - Nieuws.nl: De Nederlandse kustwacht in het Caribisch deel van het koninkrijk voert geen patrouilles meer uit in de territoriale wateren rond Curaçao en Bonaire. Dat meldt de vakbond voor kustwachtpersoneel,... Lees verder..
4x Rabobank stopt met aparte vermogensbeheerdochter02/09 08u00 - Nieuws.nl: Rabobank stuurt rijke klanten niet langer door naar de aparte vermogensbeheerder Schretlen & Co. Het dochterbedrijf wordt opgeheven en de diensten worden geïntegreerd in de reguliere... Lees verder..
3x Fietsendragers teruggeroepen om constructiefouten29/08 10u00 - Nieuws.nl: Het Enschedese bedrijf Indes roept drie modellen fietsendragers terug voor inspectie, omdat er iets mis kan zijn met de constructie. Dat kan veiligheidsrisico's opleveren, meldt het bedrijf vrijdag. Lees verder..
3x Militair vast voor mishandelen collega's01/09 20u45 - Nieuws.nl: Een 24-jarige militair is maandag op Curaçao aangehouden voor het mishandelen van collega's. Een aantal militairen heeft zaterdag aangifte tegen de man gedaan van 'stelselmatige mishandeling', meldt... Lees verder..
3x Juwelier vijf keer beroofd in een week01/09 22u00 - Nieuws.nl: In een juwelier in Tilburg werd in een week tijd maarliefst vijf keer ingebroken. De eigenaar van de winkel You and Me is er kapot van: 'Mijn hele winkel is leeggeroofd.' Lees verder..
2x 'Advocaten moeten naar Lowlands'26/08 11u00 - Nieuws.nl: 119 personen zijn aangehouden tijdens Lowlands omdat ze drugs op zak hadden. Zij hebben nu een strafblad en dat is volgens twee Amsterdamse advocaten onnodig. Lees verder..

Statistieken

Nieuwsbronnen:
150
Artikels:
42677
Gelezen:
20911
Aantal lezers nu:
83


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2014 Naar boven