donderdag 18 december 2014, week 51


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 20u15
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
18/12 20u15  Robert ten Brink verwarmt Amsterdam Centraal met pianogespeel voor All You Need Is Love Robert ten Brink verraste voorbijgangers op Amsterdam Centraal donderdag met een optreden op de piano. Als warmmakertje voor zijn programma All You Need Is Love speelde hij liefdesliedjes op de piano... Lees verder..
18/12 20u00  Dj's Serious Request storten zich op hun laatste avondmaal De Serious Request-dj's hebben hun 'laatste avondmaal' achter de kiezen. Vanavond trekken zij het Glazen Huis in, en mogen ze een week lang -tot Kerstavond- niet eten. 'Proost!' riep Gerard Ekdom zijn... Lees verder..
18/12 19u45  Serious Request-dj's storten zich op hun laatste avondmaal De Serious Request-dj's hebben hun 'laatste avondmaal' achter de kiezen. Vanavond trekken zij het Glazen Huis in, en mogen ze een week lang -tot Kerstavond- niet eten. 'Proost!' riep Gerard Ekdom zijn... Lees verder..
18/12 19u15  Kabinet bezig met lijst terreurorganisaties Het kabinet werkt aan een eigen lijst waarop terroristische organisaties komen te staan die een bedreiging vormen voor Nederland of de westerse samenleving. Mensen die zich bij een organisatie op deze... Lees verder..
18/12 19u15  Winkels Roermond vrijdagochtend weer open Het winkelgebied in Roermond, dat sinds woensdag dicht is na het neerkomen van asbest, gaat vrijdagochtend om 11.00 uur weer open. Dat heeft burgemeeester Peter Cammaert van Roermond donderdag... Lees verder..
18/12 17u15  Weer crisisberaad in Torentje Het crisisoverleg over het zorgconflict tussen de regeringspartijen VVD en PvdA gaat donderdag door in het Torentje van premier Mark Rutte. De coalitie werkt koortsachtig aan een oplossing van de... Lees verder..11 
18/12 17u15  Banken mogen pinautomaten in dorpen verdelen Banken mogen van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) onderling afspreken in welke dorpen op het platteland zij geldautomaten plaatsen. Dat maakte de toezichthouder donderdag bekend. Lees verder..
18/12 17u15  Station Roermond ook in avondspits nog dicht Tijdens de avondspits donderdagavond stoppen er nog steeds geen treinen op het station in Roermond. De opruimwerkzaamheden vanwege de verspreiding van asbest door brand duren langer. De verwachte... Lees verder..
18/12 17u15  Afperser De Mol blijft langer vast De 70-jarige afperser van de familie De Mol blijft langer vastzitten. Zijn voorarrest is met negentig dagen verlengd. Dat heeft de rechtbank in Utrecht donderdag bepaald. Lees verder..
18/12 17u00  Over de Grens: dierenbeul snijdt oren puppy af met scheermes In Florida is een man gearresteerd op verdenking van dierenmishandeling. Shawn Bailey sneed de oren van zijn drie maanden oude puppy af met een scheermes. 'Ik wilde dat hij er wat stoerder uit zou... Lees verder..
18/12 16u15  Topberaad VVD met Rutte, Schippers en Zijlstra De top van de VVD is donderdagmiddag bijeen voor overleg. Premier Mark Rutte, minister van Volksgezondheid Edith Schippers en fractieleider Halbe Zijlstra spreken elkaar bij de fractie van de partij... Lees verder..
18/12 16u15  'Aanpak verzekeringsfraude bespaart 90 miljoen' Met het aanpakken van verzekeringsfraude heeft de verzekeringsbranche vorig jaar ruim negentig miljoen euro bespaard. Dat heeft het Centrum Bestrijding Verzekeringscriminaliteit (CBV) donderdag... Lees verder..
18/12 16u00  Oplossing zorgcrisis lijkt in zicht VVD en PvdA hebben een oplossing voor de gesneuvelde zorgwet van VVD-minister Edith Schippers van Volksgezondheid in het zicht. De VVD-top komt donderdagmiddag opnieuw bijeen in het Torentje van... Lees verder..
18/12 15u45  Sportwagenfabrikant Spyker failliet Sportwagenfabrikant Spyker is door de rechtbank Midden-Nederland failliet verklaard. Dat maakte de onderneming donderdag bekend. Lees verder..
18/12 15u45  Rutte niet naar EU-top in Brussel Premier Mark Rutte gaat donderdag definitief niet naar de EU-top in Brussel. Dat meldt zijn woordvoerder donderdag. Rutte laat zich in de Europese Raad vervangen door zijn Luxemburgse collega Xavier... Lees verder..
Laatste update: vandaag om 20u15Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

11x Weer crisisberaad in Torentje18/12 17u15 - Nieuws.nl: Het crisisoverleg over het zorgconflict tussen de regeringspartijen VVD en PvdA gaat donderdag door in het Torentje van premier Mark Rutte. De coalitie werkt koortsachtig aan een oplossing van de... Lees verder..
10x Cubanen knijpen zich in het vel18/12 07u30 - Nieuws.nl: De toenadering tussen de Verenigde Staten en Cuba pakt mogelijk positief uit voor Nederlandse ondernemingen. Dat stelde de Nederlandse ambassadeur op het eiland, Norbert Braakhuis, woensdag. Lees verder..
10x Hoger beroep neuroloog Jansen begint18/12 08u00 - Nieuws.nl: Het hoger beroep in de grootste medische strafzaak in de Nederlandse geschiedenis begint donderdag. Voormalig neuroloog Ernst Jansen werd begin dit jaar tot drie jaar cel veroordeeld voor onder meer... Lees verder..
10x Schoonmaak Roermond hervat18/12 09u30 - Nieuws.nl: De schoonmaakploegen in Roermond zijn donderdagochtend weer aan de slag gegaan. Een gebied van rond de 4,6 vierkante kilometer werd woensdag in de Limburgse stad besmet met asbest als gevolg van een... Lees verder..
10x Sony brengt The Interview helemaal niet uit18/12 09u45 - Nieuws.nl: Sony zal de omstreden film The Interview helemaal niet meer uitbrengen. De film zal niet meer in première gaan in Amerikaanse bioscopen en zal ook niet op dvd of video on demand te zien zijn, liet... Lees verder..
10x Wilders vindt vervolgingsbesluit onbegrijpelijk18/12 10u30 - Nieuws.nl: PVV-leider Geert Wilders vindt het een 'onbegrijpelijk besluit van het Openbaar Ministerie om hem te vervolgen wegens discriminatie. 'Ik heb gezegd wat miljoenen mensen denken en vinden', reageerde... Lees verder..
9x Kinderen kiezen nieuwsfoto 201418/12 09u15 - Nieuws.nl: De geboorte van een pandadrieling is een zeldzame gebeurtenis en voor de lezers van Kidsweek is dat de reden om een foto daarvan uit te roepen tot Kindernieuwsfoto van 2014. Lees verder..
9x Airbnb gaat toeristenbelasting innen18/12 09u30 - Nieuws.nl: Airbnb gaat toeristenbelasting innen voor de huizen die de boekingsite verhuurt en afdragen aan de gemeente Amsterdam. Ook gaat de site duidelijke informatie geven over de regels die in de gemeente... Lees verder..
9x Politie onderzoekt oorzaak brand Roermond18/12 12u30 - Nieuws.nl: De politie doet met een groot team onderzoek naar de oorzaak van de brand die Roermond sinds dinsdagavond bezig houdt. Het team bestaat uit ongeveer twintig rechercheurs. Op de plek van de brand in de... Lees verder..
9x 'Zaak tegen Wilders kansrijk'18/12 13u15 - Nieuws.nl: De kans dat Geert Wilders wordt veroordeeld voor aanzetten tot haat en discriminatie is redelijk. Dat is de inschatting van strafrechtgeleerde Theo de Roos. Lees verder..

Statistieken

Nieuwsbronnen:
150
Artikels:
49007
Gelezen:
62949
Aantal lezers nu:
76


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2014 Naar boven