woensdag 23 april 2014, week 17


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 9u45
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
23/04 09u45  'Tachtig procent motorclubleden heeft strafblad' Ruim tachtig procent van de leden van omstreden motorclubs heeft een strafblad. Dat concludeert de Volkskrant woensdag uit een kennisrapport van de politie dat de krant in handen heeft gekregen. Lees verder..
23/04 09u30  Einde aan verwarring maximumsnelheid snelwegen Automobilisten krijgen via de hectometerbordjes meer duidelijkheid over de geldende maximumsnelheid op de snelwegen. Elk bordje om de kilometer krijgt een snelheidsaanduiding. Lees verder..
23/04 09u15  Effect zuinige auto's op CO2-uitstoot valt tegen Het gunstige belastingregime voor zuinige auto's heeft tot twee procent minder CO2-uitstoot geleid. Op basis van de testresultaten van de verkochte auto's had de daling vier tot vijf procent moeten... Lees verder..
23/04 08u45  The Common Linnets wil vooral succesvol album The Common Linnets vinden het succes van hun nieuwe album belangrijker dan eventueel succes op het Eurovisie Songfestival. Waylon en Ilse DeLange, die samen het gelegenheidsduo vormen voor het... Lees verder..
23/04 08u45  Onno Hoes toch niet op joodse boot bij Gay Pride Onno Hoes zit in augustus toch niet op een boot tijdens Gay Pride. 'Ik vaar niet mee, inmiddels gerectificeerd', twitterde Hoes dinsdag. De organisatie van de Gay Pride liet eerder weten dat de... Lees verder..
23/04 08u00  Suriname wil einde aan rechten 'Suri-Nederlanders' Suriname wil een einde maken aan een speciaal verdrag dat Nederlanders met Surinaamse roots bijzondere rechten geeft. Het land wil daarover met Nederland onderhandelen. Lees verder..
23/04 07u45  'Drugs en wapens in tbs-kliniek in Venray' Een groep tbs'ers die vastzit op een gesloten afdeling in een tbs-kliniek in Venray beschikt over een grote voorraad soft- en harddrugs, telefoons, contant geld en zelfs diverse vlees- en... Lees verder..
23/04 07u30  Treinkaartje in spits wordt duurder Treinreizigers moeten straks in de spits tot tien procent meer voor hun kaartje betalen dan nu het geval is. In daluren moeten de kaartjes juist goedkoper worden. Lees verder..
23/04 07u15  PVV-lid Jansen 'rechterhand' Wilders stapt op De 'minder Marokkanen'-uitspraken van PVV-leider Geert Wilders zijn ook voor Stephan Jansen, al jaren zijn rechterhand, aanleiding om op te stappen. De 31-jarige medewerker maakt zijn vertrek woensdag... Lees verder..
22/04 22u00  Besmeurde Willem-Alexander moet vervangen worden Het besmeurde portret van Willem-Alexander in De Rijp is waarschijnlijk niet meer te redden. Er is stoperige carbolineum overheen gegooid en dat is in de betonnen straatstenen getrokken. 'Het komt... Lees verder..
22/04 21u45  Plasterk wil verder met plan superprovincie Minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk (PvdA) gaat gewoon door met het wetsvoorstel om de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland met elkaar te fuseren. Het plan wordt binnenkort... Lees verder..
22/04 21u30  Griekenland beste vakantieland volgens Zoover Awards Volgens het Nederlandse publiek is Griekenland de beste vliegvakantiebestemming binnen Europa. Dat blijkt dinsdag tijdens de uitreiking van de Zoover Awards voor reisorganisaties.  Lees verder..
22/04 21u00  Personeel Air Canada laat bagage meters vallen Twee personeelsleden van Air Canada riskeren ontslag, omdat ze nogal voor negatieve reclame zorgden. Ze lieten de koffers meters naar beneden vallen, omdat ze niet de moeite wilden nemen om de trap af... Lees verder..
22/04 20u30  Utrechtse politie naar Panama voor overleg over vermiste vrouwen Een politieman uit Utrecht vertrekt maandag naar Panama om te overleggen over het onderzoek naar de vermiste vrouwen Lisanne Froon en Kris Kremers. Lees verder..
22/04 20u15  'Máxima stond met autopech langs de weg' Koningin Máxima kwam vorige week voor een onaangename verrassing te staan toen ze met de auto onderweg was naar België. Ze was vergeten te tanken en moest daarom tussen Antwerpen en Brussel de... Lees verder..
Laatste update: vandaag om 9u45Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

7x PVV-lid Jansen 'rechterhand' Wilders stapt op23/04 07u15 - Nieuws.nl: De 'minder Marokkanen'-uitspraken van PVV-leider Geert Wilders zijn ook voor Stephan Jansen, al jaren zijn rechterhand, aanleiding om op te stappen. De 31-jarige medewerker maakt zijn vertrek woensdag... Lees verder..
5x Free Record Shop opnieuw op de fles22/04 16u45 - Nieuws.nl: Het moederbedrijf van winkelketen Free Record Shop, Fresh Entertainment Nederland, is dinsdag failliet verklaard. Dat bevestigt een woordvoerder van de rechtbank waar het bankroet werd uitgesproken. Lees verder..
5x Frauderende postbodes gearresteerd22/04 19u30 - Nieuws.nl: Zes postbodes zijn dinsdag gearresteerd op verdenking van fraude met belastinggeld. Ze zouden in het geheim brieven van de Belastingdienst hebben onderschept. Dat heeft het Openbaar Ministerie dinsdag... Lees verder..
5x 'Drugs en wapens in tbs-kliniek in Venray'23/04 07u45 - Nieuws.nl: Een groep tbs'ers die vastzit op een gesloten afdeling in een tbs-kliniek in Venray beschikt over een grote voorraad soft- en harddrugs, telefoons, contant geld en zelfs diverse vlees- en... Lees verder..
4x Treinkaartje in spits wordt duurder23/04 07u30 - Nieuws.nl: Treinreizigers moeten straks in de spits tot tien procent meer voor hun kaartje betalen dan nu het geval is. In daluren moeten de kaartjes juist goedkoper worden. Lees verder..
4x Onno Hoes toch niet op joodse boot bij Gay Pride23/04 08u45 - Nieuws.nl: Onno Hoes zit in augustus toch niet op een boot tijdens Gay Pride. 'Ik vaar niet mee, inmiddels gerectificeerd', twitterde Hoes dinsdag. De organisatie van de Gay Pride liet eerder weten dat de... Lees verder..
4x The Common Linnets wil vooral succesvol album23/04 08u45 - Nieuws.nl: The Common Linnets vinden het succes van hun nieuwe album belangrijker dan eventueel succes op het Eurovisie Songfestival. Waylon en Ilse DeLange, die samen het gelegenheidsduo vormen voor het... Lees verder..
3x Schoonmakers leggen werk hele week neer22/04 19u30 - Nieuws.nl: Meer dan duizend schoonmakers blijven de hele week doorstaken. Dat hebben ze dinsdag aangekondigd tijdens een protestactie bij het hoofdkantoor van Shell in Den Haag, meldt vakbond FNV Schoonmaak. De... Lees verder..
3x Personeel Air Canada laat bagage meters vallen22/04 21u00 - Nieuws.nl: Twee personeelsleden van Air Canada riskeren ontslag, omdat ze nogal voor negatieve reclame zorgden. Ze lieten de koffers meters naar beneden vallen, omdat ze niet de moeite wilden nemen om de trap af... Lees verder..
3x Plasterk wil verder met plan superprovincie22/04 21u45 - Nieuws.nl: Minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk (PvdA) gaat gewoon door met het wetsvoorstel om de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland met elkaar te fuseren. Het plan wordt binnenkort... Lees verder..

Statistieken

Nieuwsbronnen:
150
Artikels:
36794
Gelezen:
18909
Aantal lezers nu:
82


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2014 Naar boven