maandag 21 april 2014, week 17


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 17u00
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
21/04 16u00  Dode zwaan gevonden in Transvaalbuurt Arnhem - hals doorgesneden Voorbijgangers hebben zondagochtend een zwaan gevonden. Het dier is bruut gedood; de hals van het dier was doorgesneden, meldt de politie maandag. Lees verder..
21/04 15u00  'Vuurwerk mogelijk al eerder in De Kuip' Het vuurwerk dat zondag door aanhangers van Ajax op het veld van De Kuip werd gegooid en de bekerwedstrijd tussen de Amsterdammers en PEC Zwolle verstoorde, was mogelijk al ver voor de wedstrijd in... Lees verder..
21/04 14u30  Datadiefstal ontdekt: gegevens 50.000 Nederlandse accounts gestolen De gegevens van 50.000 Nederlandse accounts zijn gestolen. Dat werd duidelijk toen een enorme datadiefstal in Duitsland begin april aan het licht kwam. Lees verder..
21/04 13u45  Stedelijk Museum Zutphen ontruimd na brandmelding Het Stedelijk Museum in Zutphen is zondagmiddag ontruimd na een brandmelding. Dat meldt een woordvoerder van de brandweer. 'Mensen hebben rook uit het dak van het museum zien komen. De rook blijkt... Lees verder..
21/04 13u00  Paasdrukte verwacht op wegen Het wordt tweede paasdag in de loop van de middag naar verwachting erg druk op de Nederlandse wegen. Dat meldt een woordvoerder van de ANWB. 'Dat heeft twee oorzaken. Er zijn veel dagjesmensen op pad... Lees verder..
21/04 12u00  'Dieren hebben zich wel gered tijdens brand Hoge Veluwe' Bij de brand in natuurpark De Hoge Veluwe zijn weinig dieren om het leven gekomen. Dat meldt een woordvoerder van het park maandag. De vegetatie is weggebrand, maar de ondergrond was nat, waardoor de... Lees verder..
21/04 11u45  Onruststokers bij finale KNVB-beker op tijd thuis voor paasontbijt De ruim dertig mensen die zondag bij de bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax werden opgepakt, zijn inmiddels weer thuis. De arrestanten kregen een boete of een 'andere regeling' en werden daarna... Lees verder..
21/04 11u30  Docusoap confronteert Yolanthe met relatieperikelen Yolanthe Sneijder-Cabau moest even slikken toen ze de eerste beelden van haar realityserie zag. In de docusoap Yolanthe laat de actrice en presentatrice ook haar minder mooie kanten zien. Lees verder..
21/04 11u15  Ajax-doelman Kenneth Vermeer: 'Ik kan niets goed praten, het had niet mogen gebeuren' 'Je voelt je een beetje in de steek gelaten', zegt Ajax-doelman Kenneth Vermeer zondagavond teleurgesteld na de nederlaag tegen PEC Zwolle. 'Je weet dat de jongens het niet expres doen, maar het ging... Lees verder..
21/04 10u45  Scootmobielen gevonden in gat in de grond in Veldhoven Het is niet de meest voor de hand liggende plaats om twee scootmobielen te stallen: in een gat in de grond. Het is onduidelijk van wie de voertuigen zijn die de politie maandagochtend in Veldhoven... Lees verder..
21/04 10u30  Weer tweede paasdag minder mooi dan verwacht Op tweede paasdag zit het er niet in om een drankje te drinken op een terras. Het weer op tweede paasdag wordt minder mooi dan voorspeld. Het weerbeeld is zacht, maar een regengebied trek vanuit het... Lees verder..
21/04 10u00  Hoge Veluwe weer open na grote natuurbrand Natuurpark De Hoge Veluwe is maandag weer geopend ondanks de grote brand van zondag. Dat meldt het park op zijn website. Ook het Kröller-Müller Museum is geopend op Tweede Paasdag. Lees verder..
21/04 09u30  Foto's: PEC Zwolle warm onthaald in thuisstad Duizenden supporters van voetbalclub PEC Zwolle hebben de spelersbus in de nacht van zondag op maandag onthaald bij het IJsseldeltastadion. Dat meldt de club op Twitter. Lees verder..
20/04 21u45  Traditionele paasvuren weer ontstoken Op verschillende plaatsen in het land zijn volgens traditie zondagavond paasvuren aangestoken. Een van de grootste ging net als in andere jaren in de hens in het Overijsselse Espelo. De brandstapel... Lees verder..
20/04 21u45  De Boer vindt Ajax-optreden afschuwelijk Ajax-trainer Frank de Boer was na afloop van de met 5-1 verloren bekerfinale tegen PEC Zwolle diep teleurgesteld in zijn spelers. 'De ploeg was afschuwelijk', zei de oefenmeester zondag tegen SBS6. Lees verder..
Laatste update: vandaag om 16u00Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

7x Foto's: PEC Zwolle warm onthaald in thuisstad21/04 09u30 - Nieuws.nl: Duizenden supporters van voetbalclub PEC Zwolle hebben de spelersbus in de nacht van zondag op maandag onthaald bij het IJsseldeltastadion. Dat meldt de club op Twitter. Lees verder..
7x Hoge Veluwe weer open na grote natuurbrand21/04 10u00 - Nieuws.nl: Natuurpark De Hoge Veluwe is maandag weer geopend ondanks de grote brand van zondag. Dat meldt het park op zijn website. Ook het Kröller-Müller Museum is geopend op Tweede Paasdag. Lees verder..
7x Weer tweede paasdag minder mooi dan verwacht21/04 10u30 - Nieuws.nl: Op tweede paasdag zit het er niet in om een drankje te drinken op een terras. Het weer op tweede paasdag wordt minder mooi dan voorspeld. Het weerbeeld is zacht, maar een regengebied trek vanuit het... Lees verder..
7x Scootmobielen gevonden in gat in de grond in Veldhoven21/04 10u45 - Nieuws.nl: Het is niet de meest voor de hand liggende plaats om twee scootmobielen te stallen: in een gat in de grond. Het is onduidelijk van wie de voertuigen zijn die de politie maandagochtend in Veldhoven... Lees verder..
7x Docusoap confronteert Yolanthe met relatieperikelen21/04 11u30 - Nieuws.nl: Yolanthe Sneijder-Cabau moest even slikken toen ze de eerste beelden van haar realityserie zag. In de docusoap Yolanthe laat de actrice en presentatrice ook haar minder mooie kanten zien. Lees verder..
7x 'Dieren hebben zich wel gered tijdens brand Hoge Veluwe'21/04 12u00 - Nieuws.nl: Bij de brand in natuurpark De Hoge Veluwe zijn weinig dieren om het leven gekomen. Dat meldt een woordvoerder van het park maandag. De vegetatie is weggebrand, maar de ondergrond was nat, waardoor de... Lees verder..
7x Stedelijk Museum Zutphen ontruimd na brandmelding21/04 13u45 - Nieuws.nl: Het Stedelijk Museum in Zutphen is zondagmiddag ontruimd na een brandmelding. Dat meldt een woordvoerder van de brandweer. 'Mensen hebben rook uit het dak van het museum zien komen. De rook blijkt... Lees verder..
6x Ajax-doelman Kenneth Vermeer: 'Ik kan niets goed praten, het had niet mogen gebeuren'21/04 11u15 - Nieuws.nl: 'Je voelt je een beetje in de steek gelaten', zegt Ajax-doelman Kenneth Vermeer zondagavond teleurgesteld na de nederlaag tegen PEC Zwolle. 'Je weet dat de jongens het niet expres doen, maar het ging... Lees verder..
6x Onruststokers bij finale KNVB-beker op tijd thuis voor paasontbijt21/04 11u45 - Nieuws.nl: De ruim dertig mensen die zondag bij de bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax werden opgepakt, zijn inmiddels weer thuis. De arrestanten kregen een boete of een 'andere regeling' en werden daarna... Lees verder..
6x Datadiefstal ontdekt: gegevens 50.000 Nederlandse accounts gestolen21/04 14u30 - Nieuws.nl: De gegevens van 50.000 Nederlandse accounts zijn gestolen. Dat werd duidelijk toen een enorme datadiefstal in Duitsland begin april aan het licht kwam. Lees verder..

Statistieken

Nieuwsbronnen:
150
Artikels:
39990
Gelezen:
41502
Aantal lezers nu:
119


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2014 Naar boven