donderdag 26 november 2015, week 48


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 22u15
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
26/11 21u45  Boersma mist halve finale net ODENSE (ANP) - Kirsten Boersma is er donderdag op de WK trampolinespringen in de Deense plaats Odense net niet in geslaagd de halve finale te bereiken. Ze kreeg voor haar oefeningen in de kwalificatie een prima totaal van 96,495 punten, beter dan haar scores tot dusver dit seizoen maar niet genoeg om door te gaan. Het bericht Boersma mist halve finale net verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 21u45  Amerikaanse documentaire Blackface van Williams kan grote gevolgen hebben De nu al omstreden korte documentaire Blackface over Zwarte Piet is vanaf zondag op de Het bericht Amerikaanse documentaire Blackface van Williams kan grote gevolgen hebben verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 21u15  Ook leden CNV stemmen in met havenstakingen ROTTERDAM (ANP) - Ook de achterban van vakbond CNV wil gaan staken in de Rotterdamse haven. Op ledenraadplegingen van de bond onder het personeel van containerterminals en sjorbedrijven werd donderdag door een overgrote meerderheid van de aanwezige leden voor de actieplannen gestemd. Het bericht Ook leden CNV stemmen in met havenstakingen verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 21u15  Schippers trots op uitverkoren coach MONTE CARLO (ANP) - Dafne Schippers had donderdag toch nog iets te vieren ondanks het feit dat ze in Monaco niet tot beste atlete van het jaar werd uitgeroepen. Haar trainer Bart Bennema kreeg wel een onderscheiding in het jaarlijkse prijzenfestijn. ,,Ik ben niet de atlete van het jaar, maar ik ben heel erg trots op mijn coach. Hij is de wereldcoach van het jaar''', liet de wereldkampioene op de 200 meter opgetogen via Twitter weten. Het bericht Schippers trots op uitverkoren coach verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 21u00  AZ na thuisnederlaag klaar in Europa ALKMAAR (ANP) - AZ is donderdag uitgeschakeld in de groepsfase van de Europa League. De Alkmaarders verloren thuis met 2-1 van Partizan Belgrado en kunnen daardoor met nog één groepswedstrijd te gaan een plek bij de beste twee vergeten. Het bericht AZ na thuisnederlaag klaar in Europa verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 21u00  Oenema opnieuw getroffen door kanker HEERENVEEN (ANP) - Nederlands schaatskampioene Thijsje Oenema heeft deze week een zeer slecht bericht gekregen. De 27-jarige sprintster van Team Continu is opnieuw getroffen door kanker. Via haar ploeg maakte de Friezin het trieste nieuws donderdagavond in een persverklaring bekend. Het bericht Oenema opnieuw getroffen door kanker verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 20u45  Vitamines en mineralen niet altijd goed voor gezondheid Met de donkere dagen en griep en verkoudheid op de loer, blijft het voor ieder Het bericht Vitamines en mineralen niet altijd goed voor gezondheid verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 20u15  Student bedenkt tool ‘Rekenopvuller’ om verzendkosten Bol.com te ontwijken Koop je een product voor 19,95 euro via Bol.com dan moet je alsnog 1,99 euro Het bericht Student bedenkt tool ‘Rekenopvuller’ om verzendkosten Bol.com te ontwijken verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 19u45  Coe geeft omstreden adviseursfunctie op MONTE CARLO (ANP) - Voorzitter Sebastian Coe van de internationale atletiekfederatie IAAF geeft zijn adviseurschap van het Amerikaanse sportkledingmerk Nike op. Dat doet de voormalige topatleet om de schijn van belangenverstrengeling weg te nemen. In de eerste maanden van zijn voorzitterschap ontstond steeds meer ophef over zijn (commerciële) banden met Nike, zeker in relatie met de toewijzing van de WK atletiek van 2021. Het bericht Coe geeft omstreden adviseursfunctie op verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 19u45  Handbalsters Oranje buigen voor Zweden GJÖVIK (ANP) - De Nederlandse handbalsters hebben donderdag de eerste wedstrijd in het toernooi om de Möbelringen Cup in Noorwegen, de laatste test voor het WK, verloren. Oranje boog in Gjövik voor Zweden, de nummer drie van het laatste EK: 27-30. Bij rust was het verschil één treffer: 16-17. Het bericht Handbalsters Oranje buigen voor Zweden verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 19u30  Italiaanse politie vindt Nederlandse truck met oorlogswapens Een vrachtwagen met een Nederlands nummerbord bleek stampvol geladen met oorlogsmateriaal. De truck werd door Het bericht Italiaanse politie vindt Nederlandse truck met oorlogswapens verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 19u15  Schippers geen atlete van het jaar MONACO (ANP) - Dafne Schippers is donderdag door de internationale atletiekfederatie (IAAF) niet als atlete van het jaar uitgeroepen. Die eer in Monaco viel te beurt aan Genzebe Dibaba uit Ethiopië. Schippers stond ook met de Poolse Anita Wlodarczyk op de shortlist voor de verkiezing. Bij de mannen ging de onderscheiding naar de Amerikaan Ashton Eaton. Het bericht Schippers geen atlete van het jaar verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 19u00  Ook technici Audi geschorst BERLIJN (ANP) - Volkswagendochter Audi heeft twee medewerkers geschorst die mogelijk betrokken zijn bij het emissieschandaal met grotere dieselmotoren in de Verenigde Staten. Dat zei Audi-topman Rupert Stadler in een interview op donderdag. Het bericht Ook technici Audi geschorst verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 18u30  Cam-verleider minderjarige meisjes weer vast ROTTERDAM (ANP) - Een 34-jarige Rotterdammer die wordt verdacht van het verleiden van tientallen minderjarige meisjes voor de webcam moet de cel weer in. Dat heeft het Openbaar Ministerie donderdag laten weten. Het bericht Cam-verleider minderjarige meisjes weer vast verscheen eerst op Nieuws.nl.
26/11 18u00  Kalme Europese beursdag eindigt met winst AMSTERDAM (ANP) - De Europese aandelenbeurzen zijn donderdag met winst de handel uitgegaan. Beleggers moesten het doen zonder impulsen vanuit de Verenigde Staten, waar Wall Street vanwege Thanksgiving Day gesloten bleef. Verzekeraar Delta Lloyd maakte in de AEX een koerssprong als gevolg van overnamespeculaties. Het bericht Kalme Europese beursdag eindigt met winst verscheen eerst op Nieuws.nl.
Laatste update: vandaag om 21u45Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2 3Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

6x ‘Armand’s laatste show’ in Eindhoven26/11 03u45 - Nieuws.nl: EINDHOVEN (ANP) - Onder het mom 'Armand's laatste show' nemen familie, vrienden en fans donderdag afscheid van de vorige week overleden protestzanger. In poppodium de Effenaar in Eindhoven kunnen mensen vanaf 10.30 uur een laatste groet aan hem brengen. Rond het middaguur volgt een bijeenkomst met sprekers en livemuziek van onder meer The Kik. Het bericht ‘Armand’s laatste show’ in Eindhoven verscheen eerst op Nieuws.nl.
6x Duidelijkheid over bed, bad en brood26/11 04u30 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Wat moet Nederland met vreemdelingen die zijn uitgeprocedeerd en dus niet mogen blijven? Is Nederland verplicht deze mensen op te vangen tot de tijd dat ze terugkeren naar hun land van herkomst? En zo ja, mogen dan voorwaarden aan die opvang worden gesteld? De Raad van State en de Centrale Raad van Beroep doen daar donderdag uitspraak over. Het bericht Duidelijkheid over bed, bad en brood verscheen eerst op Nieuws.nl.
6x Groot en log mbo moet klein college worden26/11 05u45 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Grote mbo’s moeten opgesplitst worden in kleinere delen, zogenoemde mbo-college’s. De scholen met meer dan 5000 studenten, dat zijn er tientallen, moeten vanaf komend jaar kleinschaliger worden. Maar wel onder de vlag van de grote instelling. Dat wil minister Jet Bussemaker (Onderwijs). In een brief aan de Tweede Kamer doet ze donderdag haar plannen uit de doeken. Het bericht Groot en log mbo moet klein college worden verscheen eerst op Nieuws.nl.
5x Nikkei sluit hoger na rustige sessie26/11 07u30 - Nieuws.nl: TOKIO (ANP) - De effectenbeurs in Tokio is donderdag hoger gesloten, na een relatief rustige handelssessie. De hoop op meer steunmaatregelen in Europa en de verwachting dat de Amerikaanse economie sterk genoeg is om een renteverhoging aan te kunnen, zorgden voor optimisme. Beleggers namen echter geen grote posities in aangezien Wall Street donderdag dicht blijft vanwege Thanksgiving Dag. Het bericht Nikkei sluit hoger na rustige sessie verscheen eerst op Nieuws.nl.
5x Goedkopere motor Formule 1 van de baan26/11 10u15 - Nieuws.nl: PARIJS (ANP) - Het plan om vanaf 2017 een tweede type motor aan te bieden in de Formule 1 die veel goedkoper is dan de huidige hybride turbo's, is van de baan. De partijen die het voor het zeggen hebben in de koningsklasse van de autosport hebben het voorstel van de internationale federatie FIA afgewezen. Het bericht Goedkopere motor Formule 1 van de baan verscheen eerst op Nieuws.nl.
5x Kabinet mag eisen stellen aan opvang illegaal26/11 10u30 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Het Rijk mag aan de opvang van uitgeprocedeerde vreemdelingen de voorwaarde stellen dat zij meewerken aan hun vertrek. Als de betrokkene dat weigert, mag onderdak worden geweigerd. Alleen in specifieke omstandigheden van de vreemdeling, moet daar eerst onderzoek naar worden gedaan. Het bericht Kabinet mag eisen stellen aan opvang illegaal verscheen eerst op Nieuws.nl.
4x Celtics duwen Sixers dieper in moeras26/11 08u00 - Nieuws.nl: BOSTON (ANP) - Philadelphia 76ers zakken steeds dieper in het moeras. De geplaagde basketbalclub uit de Amerikaanse NBA leed woensdag (plaatselijke tijd) al zijn zestiende nederlaag op rij. Boston Celtics won met 84-80. Het bericht Celtics duwen Sixers dieper in moeras verscheen eerst op Nieuws.nl.
4x Boete en terugroepactie VW in Zuid-Korea26/11 10u15 - Nieuws.nl: SEOUL (ANP) - Zuid-Korea heeft Volkswagen een boete opgelegd en dwong de grootste Europese autofabrikant daarnaast tot het terughalen van 125.000 auto's. De verkoop van de betreffende Volkswagens en Audi's is opgeschort. Het ministerie van Milieu maakte donderdag bekend het onderzoek naar sjoemelsoftware bij andere modellen van het concern voort te zetten. Het bericht Boete en terugroepactie VW in Zuid-Korea verscheen eerst op Nieuws.nl.
4x Camera op voorkant trein voor incidenten26/11 10u15 - Nieuws.nl: UTRECHT (ANP) - Treinen van de NS krijgen camera's op de voorkant die incidenten op het spoor kunnen registeren. Hierdoor kunnen de treinen sneller weer rijden als er iets is gebeurd. Het bericht Camera op voorkant trein voor incidenten verscheen eerst op Nieuws.nl.
4x Ruim 10.000 aanmeldingen VluchtelingenWerk26/11 11u15 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - In ruim twee maanden hebben 10.000 mensen zich bij VluchtenlingenWerk gemeld om als vrijwilliger aan de slag te gaan. De organisatie dacht dat de belangstelling zou afnemen, maar dat is niet geval. Het bericht Ruim 10.000 aanmeldingen VluchtelingenWerk verscheen eerst op Nieuws.nl.

Statistieken

Artikels:
36847
Gelezen:
12481
Aantal lezers nu:
65


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2015 Naar boven