zondag 11 december 2016, week 49


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 8u45
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
11/12 08u15  Kickboksmatch Hari-Verhoeven: 774.000 kijkers HILVERSUM (ANP) - Op Ziggo Sport hebben zaterdagavond 774.000 gekeken naar het prestigegevecht tussen de kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari. De wedstrijd, die door opgave van Hari niet lang duurde, belandde daarmee op plek dertien in de kijkcijferlijst van de Stichting KijkOnderzoek. Het bericht Kickboksmatch Hari-Verhoeven: 774.000 kijkers verscheen eerst op Nieuws.nl.
11/12 08u15  The Ten Bells opent 48e editie Pinkpop LANDGRAAF - The Ten Bells mag volgend jaar de 48e editie van Pinkpop openen. De band won zaterdag de regionale talentenjacht Nu of Nooit. De winnaar daarvan mag traditiegetrouw het festival in Landgraaf aftrappen. Het bericht The Ten Bells opent 48e editie Pinkpop verscheen eerst op Nieuws.nl.
11/12 07u45  A9 na ongeluk nog steeds dicht AMSTERDAM (ANP) - De snelweg A9 Amstelveen richting Diemen is na het knooppunt Holendrecht nog steeds dicht. Zaterdagmiddag kwam daar een portaal naar beneden. De auto van een 40-jarige vrouw uit Weesp raakte bedolven en de vrouw overleed ter plekke. Een 63-jarige man uit Zutphen liep verwondingen op. Het bericht A9 na ongeluk nog steeds dicht verscheen eerst op Nieuws.nl.
11/12 05u00  Treinen rijden volgens nieuwe dienstregeling UTRECHT (ANP) - Voor veel treinreizigers zal het de komende tijd wennen zijn. Zondag gaat de nieuwe dienstregeling van de Nederlandse Spoorwegen in. Het gaat om de meest ingrijpende wijzigingen sinds 2007. Het bericht Treinen rijden volgens nieuwe dienstregeling verscheen eerst op Nieuws.nl.14 
11/12 02u30  A9 blijft hele nacht dicht na ongeluk AMSTERDAM (ANP) - De A9 richting Diemen blijft vanaf Holendrecht nog de hele nacht van zaterdag op zondag dicht vanwege het dodelijk ongeluk met een verkeersportaal. Dat meldt de VerkeersInformatieDienst. Het bericht A9 blijft hele nacht dicht na ongeluk verscheen eerst op Nieuws.nl.13 
11/12 02u00  Kromowidjojo als eerste naar finale 50 vrij WINDSOR (ANP) - Zwemster Ranomi Kromowidjojo heeft zich zaterdag bij de WK kortebaan nadrukkelijk kandidaat gesteld voor prolongatie van haar wereldtitel op de 50 meter vrije slag. De 26-jarige Groningse was in de halve finale met afstand de snelste, in 23,67 seconden. Alleen de Deense Jeanette Ottesen slaagde er ook in onder de 24 seconden te duiken (23,99). Het bericht Kromowidjojo als eerste naar finale 50 vrij verscheen eerst op Nieuws.nl.13 
11/12 01u45  Toni Erdmann grote winnaar Europese filmprijzen WROCLAW (ANP) - De Duitse komedie Toni Erdmann is zaterdag de grote winnaar geworden tijdens de European Film Awards. In de Poolse stad Wroclaw kreeg de film van Maren Ade vijf prijzen uitgereikt. Dat was ten koste van Paul Verhoevens Elle, die geen prijzen in de wacht wist te slepen. Het bericht Toni Erdmann grote winnaar Europese filmprijzen verscheen eerst op Nieuws.nl.13 
11/12 01u00  Verhoeven: nieuw gevecht met Badr Hari OBERHAUSEN (ANP) - Rico Verhoeven vierde zijn overwinning op Badr Hari in het prestigieuze kickboksgevecht in Oberhausen ingetogen. De Brabander kreeg de winst toegewezen omdat zijn Marokkaanse opponent in de tweede ronde de strijd vanwege een blessure moest staken. ,,Helaas eindigde het zo, maar het is wat het is'', zei Verhoeven. ,,Ik heb meteen tegen hem gezegd: zo wil ik eigenlijk niet winnen. Ik heb hem al mijn respect gegeven.'' Het bericht Verhoeven: nieuw gevecht met Badr Hari verscheen eerst op Nieuws.nl.17 
11/12 00u15  Kickbokser Rico Verhoeven verslaat Badr Hari OBERHAUSEN (ANP) - Kickbokser Rico Verhoeven heeft zaterdagavond het prestigegevecht met Badr Hari gewonnen. De regerend wereldkampioen uit Brabant zag zijn tegenstander in het begin van de tweede ronde opgeven met een blessure aan een elleboog. Het bericht Kickbokser Rico Verhoeven verslaat Badr Hari verscheen eerst op Nieuws.nl.
10/12 23u00  Danseres Igone de Jongh geridderd AMSTERDAM (ANP) - Igone de Jongh, eerste soliste van Het Nationale Ballet, is zaterdagavond benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. De beroemde ballerina werd geridderd wegens haar enorme prestaties op dansgebied. Het bericht Danseres Igone de Jongh geridderd verscheen eerst op Nieuws.nl.
10/12 23u00  Grote brand in Baarns garagebedrijf BAARN (ANP) - In Baarn woedt zaterdagavond een grote brand bij een autogarage op bedrijventerrein De Drie Eiken. Over de oorzaak is nog niets bekend. Het bericht Grote brand in Baarns garagebedrijf verscheen eerst op Nieuws.nl.
10/12 22u30  Otterspeer en Smit winnen 500 meter Deventer DEVENTER (ANP) - Hein Otterspeer en Janine Smit waren zaterdag bij schaatswedstrijden om de Holland Cup in Deventer het snelst op de 500 meter. Otterspeer kwam tot een tijd van 35,44 en hield daarmee olympisch kampioen Michel Mulder (35,96) achter zich. Niek Deelstra werd derde in 36,15. Het bericht Otterspeer en Smit winnen 500 meter Deventer verscheen eerst op Nieuws.nl.
10/12 22u00  Onderzoek op A9 tot na middernacht AMSTERDAM (ANP) - Het onderzoek naar het dodelijke ongeval met het verkeersportaal op de A9 gaat vermoedelijk tot na middernacht duren. De politie zegt dat nog altijd onduidelijk is hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Het bericht Onderzoek op A9 tot na middernacht verscheen eerst op Nieuws.nl.
10/12 21u30  Dode door aanrijding op A27 EEMNES (ANP) - Op de A27 bij Eemnes is zaterdagavond een auto tegen een boom gereden. Daardoor is een inzittende van de auto overleden en een andere gewond geraakt. Het bericht Dode door aanrijding op A27 verscheen eerst op Nieuws.nl.
10/12 21u15  Manuscript Dylan en bril van Lennon geveild NEW YORK (ANP) - De door Bob Dylan met de hand geschreven en ondertekende songtekst van 'Blowin' in the Wind' uit 1962 is zaterdag in New York geveild voor 325.000 dollar (308.000 euro). Het veilinghuis Sotheby's vond ook een koper die 43.000 dollar (40.000 euro) over had voor het ziekenfondsbrilletje van John Lennon. Het bericht Manuscript Dylan en bril van Lennon geveild verscheen eerst op Nieuws.nl.
Laatste update: vandaag om 8u15Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2 3Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

17x Verhoeven: nieuw gevecht met Badr Hari11/12 01u00 - Nieuws.nl: OBERHAUSEN (ANP) - Rico Verhoeven vierde zijn overwinning op Badr Hari in het prestigieuze kickboksgevecht in Oberhausen ingetogen. De Brabander kreeg de winst toegewezen omdat zijn Marokkaanse opponent in de tweede ronde de strijd vanwege een blessure moest staken. ,,Helaas eindigde het zo, maar het is wat het is'', zei Verhoeven. ,,Ik heb meteen tegen hem gezegd: zo wil ik eigenlijk niet winnen. Ik heb hem al mijn respect gegeven.'' Het bericht Verhoeven: nieuw gevecht met Badr Hari verscheen eerst op Nieuws.nl.
14x Treinen rijden volgens nieuwe dienstregeling11/12 05u00 - Nieuws.nl: UTRECHT (ANP) - Voor veel treinreizigers zal het de komende tijd wennen zijn. Zondag gaat de nieuwe dienstregeling van de Nederlandse Spoorwegen in. Het gaat om de meest ingrijpende wijzigingen sinds 2007. Het bericht Treinen rijden volgens nieuwe dienstregeling verscheen eerst op Nieuws.nl.
13x A9 blijft hele nacht dicht na ongeluk11/12 02u30 - Nieuws.nl: AMSTERDAM (ANP) - De A9 richting Diemen blijft vanaf Holendrecht nog de hele nacht van zaterdag op zondag dicht vanwege het dodelijk ongeluk met een verkeersportaal. Dat meldt de VerkeersInformatieDienst. Het bericht A9 blijft hele nacht dicht na ongeluk verscheen eerst op Nieuws.nl.
13x Kromowidjojo als eerste naar finale 50 vrij11/12 02u00 - Nieuws.nl: WINDSOR (ANP) - Zwemster Ranomi Kromowidjojo heeft zich zaterdag bij de WK kortebaan nadrukkelijk kandidaat gesteld voor prolongatie van haar wereldtitel op de 50 meter vrije slag. De 26-jarige Groningse was in de halve finale met afstand de snelste, in 23,67 seconden. Alleen de Deense Jeanette Ottesen slaagde er ook in onder de 24 seconden te duiken (23,99). Het bericht Kromowidjojo als eerste naar finale 50 vrij verscheen eerst op Nieuws.nl.
13x Toni Erdmann grote winnaar Europese filmprijzen11/12 01u45 - Nieuws.nl: WROCLAW (ANP) - De Duitse komedie Toni Erdmann is zaterdag de grote winnaar geworden tijdens de European Film Awards. In de Poolse stad Wroclaw kreeg de film van Maren Ade vijf prijzen uitgereikt. Dat was ten koste van Paul Verhoevens Elle, die geen prijzen in de wacht wist te slepen. Het bericht Toni Erdmann grote winnaar Europese filmprijzen verscheen eerst op Nieuws.nl.
9x Kickbokser Rico Verhoeven verslaat Badr Hari11/12 00u15 - Nieuws.nl: OBERHAUSEN (ANP) - Kickbokser Rico Verhoeven heeft zaterdagavond het prestigegevecht met Badr Hari gewonnen. De regerend wereldkampioen uit Brabant zag zijn tegenstander in het begin van de tweede ronde opgeven met een blessure aan een elleboog. Het bericht Kickbokser Rico Verhoeven verslaat Badr Hari verscheen eerst op Nieuws.nl.
8x A9 na ongeluk nog steeds dicht11/12 07u45 - Nieuws.nl: AMSTERDAM (ANP) - De snelweg A9 Amstelveen richting Diemen is na het knooppunt Holendrecht nog steeds dicht. Zaterdagmiddag kwam daar een portaal naar beneden. De auto van een 40-jarige vrouw uit Weesp raakte bedolven en de vrouw overleed ter plekke. Een 63-jarige man uit Zutphen liep verwondingen op. Het bericht A9 na ongeluk nog steeds dicht verscheen eerst op Nieuws.nl.
4x Kickboksmatch Hari-Verhoeven: 774.000 kijkers11/12 08u15 - Nieuws.nl: HILVERSUM (ANP) - Op Ziggo Sport hebben zaterdagavond 774.000 gekeken naar het prestigegevecht tussen de kickboksers Rico Verhoeven en Badr Hari. De wedstrijd, die door opgave van Hari niet lang duurde, belandde daarmee op plek dertien in de kijkcijferlijst van de Stichting KijkOnderzoek. Het bericht Kickboksmatch Hari-Verhoeven: 774.000 kijkers verscheen eerst op Nieuws.nl.
4x The Ten Bells opent 48e editie Pinkpop11/12 08u15 - Nieuws.nl: LANDGRAAF - The Ten Bells mag volgend jaar de 48e editie van Pinkpop openen. De band won zaterdag de regionale talentenjacht Nu of Nooit. De winnaar daarvan mag traditiegetrouw het festival in Landgraaf aftrappen. Het bericht The Ten Bells opent 48e editie Pinkpop verscheen eerst op Nieuws.nl.
4x Den Bosch is (bijna) uitgeBoscht10/12 04u30 - Nieuws.nl: DEN BOSCH (ANP) - Het wordt vast afkicken voor de Bosschenaren. Komende zondag komt er officieel een einde aan het Jeroen Boschjaar, waarmee uitbundig werd gememoreerd dat de schilder, de beroemdste zoon van de stad, vijf eeuwen eerder overleed. Het bericht Den Bosch is (bijna) uitgeBoscht verscheen eerst op Nieuws.nl.

Statistieken

Artikels:
35434
Gelezen:
6381
Aantal lezers nu:
45


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2016 Naar boven