woensdag 26 november 2014, week 48


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 7u00
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
25/11 22u15  Taxichauffeur weigert dragqueens Een taxichauffeur van TCA in Amsterdam heeft maandagavond twee dragqueens geweigerd. Een van de twee dames had een taxi gebeld. Toen de chauffeur de vrouwen zag staan reed hij door zonder te stoppen. Lees verder..
25/11 21u45  Identiteit verbrande man Boxtel bekend Ruim een week nadat in een bos in Boxtel het brandende lichaam van een man werd gevonden is zijn identiteit bekend. Het gaat om een 46-jarige man uit Esch. De politie is dinsdagavond in het huis van... Lees verder..
25/11 21u30  Vakbond dreigt met acties na mislukte onderhandelingen Vakbonden en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen zijn het dinsdag na tien onderhandelingsrondes nog niet eens geworden. De nieuwe cao voor de 190 duizend medewerkers in de zorg stond hierin... Lees verder..
25/11 21u30  Moeder worden is de hoofddroom van Yolanthe Yolanthe droomde als klein meisje niet van een groots huwelijk of een internationale carrière, maar wist wel al dat ze ooit moeder wilde worden. De nu 29-jarige actrice en presentatrice ziet dat nog... Lees verder..
25/11 21u00  Nieuw Israëlisch snufje kan telefoon opladen in halve minuut We zijn tegenwoordig niks met een lege telefoon, maar tijd om het apparaat op te laden hebben we vaak ook niet. Het Israëlische bedrijf StoreDot dacht er net zo over en ontwikkelde een technologie... Lees verder..
25/11 20u45  Kijker krijgt meer invloed in selectie Televizier-Ring Televisiekijkend Nederland krijgt meer invloed op de selectielijst voor de Gouden Televizier-Ring. In de aanloop naar de vijftigste uitreiking van de publieksprijs bepaalt de kijker welke vijf... Lees verder..
25/11 20u30  CDA wil niet nog meer bezuinigen op strafrecht De grens van de bezuinigingen op de strafrechtketen is echt bereikt, vindt het CDA. De druk op het Openbaar Ministerie, de rechtspraak en de reclassering is zo groot dat er niet meer extra gekort kan... Lees verder..
25/11 20u30  Basisschool overtreedt wet met vrijgeven gegevens Basisscholen spelen privégegevens van hun leerlingen door aan bedrijven die lesprogramma's ontwikkelen. Daarmee wordt de Wet op de bescherming persoonsgegevens overtreden door zowel school als... Lees verder..
25/11 18u45  'Tennis zeer bedreigde sport voor omkoping' De georganiseerde misdaad is al gevaarlijk diep geïnfiltreerd in de tennissport. Met name de challengertoernooien, die werken met een bescheiden prijzengeld, lopen het risico te maken te krijgen met... Lees verder..
25/11 17u45  Politie houdt drie terreurverdachten aan De politie heeft dinsdag in Arnhem en Eindhoven drie mannen opgepakt in verband met terrorisme. Het landelijk parket van het Openbaar Ministerie (OM) meldt dat een van de verdachten een 26-jarige... Lees verder..
25/11 17u30  Oranje-internationals delen schattige babyfoto's Spelers van het Nederlands elftal zijn elkaar aan het 'nomineren' om babyfoto's van zichzelf op Instagram te plaatsen. Jetro Willems, Jeremain Lens en Georginio Wijnaldum deelden al kiekjes uit hun... Lees verder..
25/11 17u30  Nederlandse F-16's gooien twintig bommen op IS Nederlandse F-16's hebben in de afgelopen week tijdens ruim dertig vluchten boven Irak meer dan twintig bommen gegooid op doelen van terroristische organisatie Islamitische Staat (IS). Defensie gaat... Lees verder..
25/11 17u00  Rutte: geef geld voor slachtoffers ebola Premier Mark Rutte heeft dinsdag alle Nederlanders opgeroepen geld te geven voor de slachtoffers van ebola. Hij deed dat in een kort filmpje dat verspreid is via zijn twitteraccount. Lees verder..
25/11 17u00  'Rebelse' Waylon krijgt Herman Brood Award Waylon is dit jaar de winnaar van de Herman Brood Award. De zanger krijgt de onderscheiding van website ThePostOnline (TPO) voor de meest rebelse figuur van 2014. De uitreiking is donderdag in het... Lees verder..
25/11 16u45  Pijnlijke typefout wegwijsbord zorgt voor verontwaardiging Een pijnlijke typefout zorgt voor verontwaardiging onder Noord-Brabanders. Op een wegwijsbord langs de nieuwe A4 staat 'Dinteroord' aangegeven. Dat moet toch echt 'Dinteloord' zijn. Lees verder..
Laatste update: dinsdag 25 november 2014, 22u15Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

3x Moeder worden is de hoofddroom van Yolanthe25/11 21u30 - Nieuws.nl: Yolanthe droomde als klein meisje niet van een groots huwelijk of een internationale carrière, maar wist wel al dat ze ooit moeder wilde worden. De nu 29-jarige actrice en presentatrice ziet dat nog... Lees verder..
2x Nederlandse F-16's gooien twintig bommen op IS25/11 17u30 - Nieuws.nl: Nederlandse F-16's hebben in de afgelopen week tijdens ruim dertig vluchten boven Irak meer dan twintig bommen gegooid op doelen van terroristische organisatie Islamitische Staat (IS). Defensie gaat... Lees verder..
2x 'Tennis zeer bedreigde sport voor omkoping'25/11 18u45 - Nieuws.nl: De georganiseerde misdaad is al gevaarlijk diep geïnfiltreerd in de tennissport. Met name de challengertoernooien, die werken met een bescheiden prijzengeld, lopen het risico te maken te krijgen met... Lees verder..
2x Nieuw Israëlisch snufje kan telefoon opladen in halve minuut25/11 21u00 - Nieuws.nl: We zijn tegenwoordig niks met een lege telefoon, maar tijd om het apparaat op te laden hebben we vaak ook niet. Het Israëlische bedrijf StoreDot dacht er net zo over en ontwikkelde een technologie... Lees verder..
2x Vakbond dreigt met acties na mislukte onderhandelingen25/11 21u30 - Nieuws.nl: Vakbonden en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen zijn het dinsdag na tien onderhandelingsrondes nog niet eens geworden. De nieuwe cao voor de 190 duizend medewerkers in de zorg stond hierin... Lees verder..
1x Nachtmerrie op video: losgebroken leeuwen in Safaripark voor winnaars safarireisje19/11 02u00 - Nieuws.nl: Het klinkt als een gruwelijke nachtmerrie: tijdens een rit door een safaripark te horen krijgen dat de leeuwen zijn losgebroken. De prijswinnaars bij een actie van ABN Amro kregen de schrik van hun... Lees verder..
1x ABN AMRO sluit ongeveer honderd kantoren19/11 07u30 - Nieuws.nl: ABN AMRO sluit komende jaren naar verwachting honderd bankkantoren. Bestuursvoorzitter Gerrit Zalm zei dat dinsdagavond in televisieprogramma Pauw. Hij verwacht dat er misschien zelfs iets meer... Lees verder..
1x Recordomzet door discussie Zwarte Piet19/11 08u15 - Nieuws.nl: Detailhandel Nederland verwacht dat Nederlanders dit jaar een recordbedrag van 530 miljoen euro aan cadeautjes en lekkernijen voor het sinterklaasfeest uitgeven, een stijging van drie procent... Lees verder..
1x 'The Passion volgend jaar in Enschede'19/11 09u00 - Nieuws.nl: The Passion wordt volgend jaar opgevoerd in Enschede. Dat schrijft de Twentsche Courant Tubantia woensdag. Organisatoren EO en RKK maken volgende week officieel bekend waar het bijbelse... Lees verder..
1x Toestel KLM ondanks paniek veilig geland19/11 10u30 - Nieuws.nl: Een toestel van KLM leek vanochtend in de problemen te zijn. Bij de landing was er een indicatie van een technisch mankement, daarom rukten hulpdiensten massaal uit richting Schiphol. Het bleek loos... Lees verder..

Statistieken

Nieuwsbronnen:
150
Artikels:
43592
Gelezen:
13822
Aantal lezers nu:
53


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2014 Naar boven