donderdag 28 juli 2016, week 30


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 4u45
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
28/07 04u30  Doodrijder peuter Breda voor rechter BREDA (ANP) - De rechtszaak tegen een achttienjarige man die afgelopen april in Breda een peuter doodreed, begint donderdag. Het gaat om een zogenoemde pro forma zitting, waarin onder meer wordt bekeken of de jongeman vast moet blijven zitten, wat voor onderzoek er nog nodig is en wanneer de inhoudelijke behandeling mogelijk gepland kan worden. Het bericht Doodrijder peuter Breda voor rechter verscheen eerst op Nieuws.nl.
28/07 03u45  Ongeveer evenveel kranten in papierbak DEN HAAG (ANP) - Nederlandse gemeenten zamelden in 2015 per inwoner gemiddeld 55 kilo papier in. Dat is ongeveer evenveel als de twee jaren daarvoor, maar een vijfde minder dan in 2008, blijkt donderdag uit cijfers van het CBS. Het bericht Ongeveer evenveel kranten in papierbak verscheen eerst op Nieuws.nl.
28/07 01u30  Grote brand in varkensstal Erp ERP (ANP) - In een schuur van een varkenshouderij in het Noord-Brabantse Erp is woensdagavond een felle brand uitgebroken. Er zouden minstens duizend varkens in de schuur zitten. Het bericht Grote brand in varkensstal Erp verscheen eerst op Nieuws.nl.16 
27/07 23u45  GoPro voorziet terugkeer naar winst SAN MATEO (ANP) - GoPro denkt in het laatste kwartaal van dit jaar weer winstgevend te kunnen zijn. Het bedrijf ziet naar eigen zeggen de vraag naar zijn bekende actiecamera's weer aantrekken, vooral in Azië. Het bericht GoPro voorziet terugkeer naar winst verscheen eerst op Nieuws.nl.
27/07 23u00  Facebook ziet omzet en winst flink aantrekken MENLO PARK (ANP) - Facebook blijft groeien. De sociaalnetwerksite rapporteerde woensdag over het afgelopen kwartaal een zeer sterke toename van de omzet en de winst. Het bericht Facebook ziet omzet en winst flink aantrekken verscheen eerst op Nieuws.nl.
27/07 22u30  Clement wint criterium in Chaam CHAAM (ANP) - Stef Clement heeft woensdagavond de Acht van Chaam gewonnen. De renner van IAM Cycling, die indruk maakte in de Tour de France, kwam in het criterium over de finish voor Bauke Mollema en Danny van Poppel. Het bericht Clement wint criterium in Chaam verscheen eerst op Nieuws.nl.
27/07 22u30  Doorstart Beerenburg-maker Weduwe Joustra SNEEK (ANP) - Ook Beerenburg-maker Weduwe Joustra maakt een doorstart. Voor dit Friese onderdeel van de failliete Dirkzwager Groep is eveneens een nieuwe eigenaar gevonden. Eerder werd al een doorstart aangekondigd van distilleerderij Cooymans, die onder meer Floryn-jenever stookt. Het bericht Doorstart Beerenburg-maker Weduwe Joustra verscheen eerst op Nieuws.nl.
27/07 22u30  Weinig beweging op Wall Street NEW YORK (ANP) - De beurzen in New York zijn woensdag zonder grote uitslagen gesloten. Beleggers op Wall Street verwerkten een hele reeks aan bedrijfsresultaten en een nieuw rentebesluit van de Federal Reserve. De stemming werd daarbij enigszins gedrukt een plotselinge daling van de olieprijzen. Het bericht Weinig beweging op Wall Street verscheen eerst op Nieuws.nl.
27/07 22u15  Kleine winsten op Wall Street NEW YORK (ANP) - De beurzen in New York koersten woensdag licht in de plus. Beleggers op Wall Street verwerkten een hele reeks aan bedrijfsresultaten en een nieuw rentebesluit van de Federal Reserve. De stemming werd daarbij enigszins gedrukt een plotselinge daling van de olieprijzen. Het bericht Kleine winsten op Wall Street verscheen eerst op Nieuws.nl.
27/07 20u45  Dumoulin stapt af in Chaam CHAAM (ANP) - Tom Dumoulin is woensdag na een uur koers afgestapt in het criterium de Acht van Chaam. De Limburger kreeg op de vele klinkertjes van het parcours last van zijn gekwetste pols. Het bericht Dumoulin stapt af in Chaam verscheen eerst op Nieuws.nl.
27/07 20u00  Olieprijs drukt stemming Wall Street NEW YORK (ANP) - De beurzen in New York toonden woensdag halverwege de sessie overwegend kleine verliezen. Het sentiment op Wall Street werd gedrukt door een plotselinge daling van de olieprijzen. Verder keken beleggers uit naar het rentebesluit van de Federal Reserve later op de dag. Het bericht Olieprijs drukt stemming Wall Street verscheen eerst op Nieuws.nl.
27/07 19u45  Rusland verwacht 250 sporters op Spelen MOSKOU (ANP) - Rusland is met zo'n 250 sporters vertegenwoordigd op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Die verwachting sprak voorzitter Aleksander Zjoekov van het Russisch olympisch comité woensdag uit tegenover verschillende media uit zijn land. Het bericht Rusland verwacht 250 sporters op Spelen verscheen eerst op Nieuws.nl.
27/07 19u45  Alle boeken ter wereld op één kleine chip dankzij Delfste wetenschap Onlangs deed men bij de TU Delft een technologische ontdekking die in de wetenschappelijke wereld Het bericht Alle boeken ter wereld op één kleine chip dankzij Delfste wetenschap verscheen eerst op Nieuws.nl.
27/07 19u45  Geen motortjes in Tour ontdekt PARIJS (ANP) - In de Tour de France is geen mechanische doping ontdekt. Dat heeft de internationale wielerbond UCI woensdag bekend gemaakt. Het bericht Geen motortjes in Tour ontdekt verscheen eerst op Nieuws.nl.
27/07 18u45  Bennati verrast Hofland ESBJERG (ANP) - Wielrenner Moreno Hofland heeft woensdag naast de winst in de eerste etappe van de Ronde van Denemarken gegrepen. De coureur van LottoNL-Jumbo eindigde als derde in een rit over 197 kilometer van Herning naar Esbjerg. Het bericht Bennati verrast Hofland verscheen eerst op Nieuws.nl.
Laatste update: vandaag om 4u30Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

16x Grote brand in varkensstal Erp28/07 01u30 - Nieuws.nl: ERP (ANP) - In een schuur van een varkenshouderij in het Noord-Brabantse Erp is woensdagavond een felle brand uitgebroken. Er zouden minstens duizend varkens in de schuur zitten. Het bericht Grote brand in varkensstal Erp verscheen eerst op Nieuws.nl.
9x Ongeveer evenveel kranten in papierbak28/07 03u45 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Nederlandse gemeenten zamelden in 2015 per inwoner gemiddeld 55 kilo papier in. Dat is ongeveer evenveel als de twee jaren daarvoor, maar een vijfde minder dan in 2008, blijkt donderdag uit cijfers van het CBS. Het bericht Ongeveer evenveel kranten in papierbak verscheen eerst op Nieuws.nl.
5x Doodrijder peuter Breda voor rechter28/07 04u30 - Nieuws.nl: BREDA (ANP) - De rechtszaak tegen een achttienjarige man die afgelopen april in Breda een peuter doodreed, begint donderdag. Het gaat om een zogenoemde pro forma zitting, waarin onder meer wordt bekeken of de jongeman vast moet blijven zitten, wat voor onderzoek er nog nodig is en wanneer de inhoudelijke behandeling mogelijk gepland kan worden. Het bericht Doodrijder peuter Breda voor rechter verscheen eerst op Nieuws.nl.
3x GoPro voorziet terugkeer naar winst27/07 23u45 - Nieuws.nl: SAN MATEO (ANP) - GoPro denkt in het laatste kwartaal van dit jaar weer winstgevend te kunnen zijn. Het bedrijf ziet naar eigen zeggen de vraag naar zijn bekende actiecamera's weer aantrekken, vooral in Azië. Het bericht GoPro voorziet terugkeer naar winst verscheen eerst op Nieuws.nl.
1x ECB houdt rente onveranderd21/07 14u00 - Nieuws.nl: FRANKFURT (ANP) - De Europese Centrale Bank (ECB) houdt de rentetarieven in de eurozone ongewijzigd. Dat meldde de bank donderdag na afloop van zijn beleidsvergadering. Het bericht ECB houdt rente onveranderd verscheen eerst op Nieuws.nl.
1x Criteriums hopen op geblesseerde Dumoulin25/07 22u45 - Nieuws.nl: MAASTRICHT (ANP) - In Chaam en Wateringen wachten ze gespannen af. De organisatoren van de criteriums hopen dat wielrenner Tom Dumoulin, ondanks zijn spaakbeenbreuk, woensdag en donderdag toch aan de start staat van respectievelijk de Acht van Chaam en de Wateringse Wielerdag. De Limburger heeft hun via zijn management laten weten mogelijk toch te komen, om te ondervinden hoe zijn pols het houdt in een wedstrijd. Het bericht Criteriums hopen op geblesseerde Dumoulin verscheen eerst op Nieuws.nl.
1x Froome soleert naar zege in criterium Aalst25/07 22u45 - Nieuws.nl: AALST (ANP) - Chris Froome heeft maandag het criterium in Aalst gewonnen. De Britse Tourwinnaar was de grote publiekstrekker in het Belgische criterium, dat traditioneel een dag na de Tour op het menu staat. Voorafgaand aan de start maakte de Brit van Team Sky een ereronde door Aalst. Het bericht Froome soleert naar zege in criterium Aalst verscheen eerst op Nieuws.nl.
1x Nederlander relatief handig met computer27/07 02u30 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Nederlanders behoren tot de Europese top bij het omgaan met computers en het internet. Evenals de Luxemburgers, Denen en Finnen hebben Nederlanders relatief veel ICT-vaardigheden. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag. Oost-Europeanen, Fransen en Italianen zitten onder het Europese gemiddelde. Het bericht Nederlander relatief handig met computer verscheen eerst op Nieuws.nl.
0x Spanning rondom pensioenkortingen neemt toe21/07 00u30 - Nieuws.nl: AMSTERDAM (ANP) - De kans dat de grote pensioenfondsen volgend jaar moeten korten blijft ,,nadrukkelijk aanwezig''. Afgelopen kwartaal wisten de fondsen hun financiële positie min of meer stabiel te houden. Maar de tijd dringt en de fondsen slagen er maar niet in uit de gevarenzone te geraken. Het bericht Spanning rondom pensioenkortingen neemt toe verscheen eerst op Nieuws.nl.
0x Wilders ziet gelijkenis met Trump21/07 00u45 - Nieuws.nl: CLEVELAND (ANP) - Geert Wilders ziet de opkomst van Donald Trump als vergelijkbaar met die van zichzelf. Beiden danken hun populariteit aan ontevreden kiezers die zich niet vertegenwoordigd voelen, zei Wilders donderdag in een interview met CNN. ,,In Amerika gebeurt hetzelfde als in Europa'', aldus de PVV-leider, die in Cleveland de Republikeinse conventie bijwoont. Het bericht Wilders ziet gelijkenis met Trump verscheen eerst op Nieuws.nl.

Statistieken

Artikels:
30728
Gelezen:
10470
Aantal lezers nu:
13


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2016 Naar boven