woensdag 23 juli 2014, week 30


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 8u30
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
23/07 08u30  Gezin begraaft de verkeerde kat Na een vermissing van anderhalve week, begroef een verdrietig baasje haar dood gevonden kat. Toen een paar dagen haar oranje-rode katertje weer voor de deur stond, schrok ze dan ook enorm. Lees verder..
23/07 08u30  Netwerkstoring legt Rabobank plat Klanten van de Rabobank kunnen woensdagochtend geen gebruikmaken van diensten van de bank. Door een netwerkstoring ligt de totale dienstverlening plat. Internetbankieren is daardoor niet mogelijk. Lees verder..
23/07 08u00  Onderzoek naar mogelijke fraude met Citotoets De Onderwijsinspectie onderzoekt of een basisschool in Overijssel heeft gesjoemeld met de Citotoets. Leerlingen zouden de toets van tevoren in hebben mogen zien, schrijft de Stentor woensdag. Het... Lees verder..
23/07 07u15  Passagiers MH17 'na een paar seconden bewusteloos' De passagiers die niet direct overleden door de inslag van de raket zijn waarschijnlijk na enkele seconden bewusteloos geraakt. Dit zegt ir. Joris Melkert, docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de... Lees verder..
23/07 06u45  Dag van nationale rouw, 1 minuut stilte bij aankomst lijkkisten Woensdag rond 16:00 komen twee militaire vliegtuigen aan met de eerste 50 lijkkisten op vliegbasis Eindhoven. Er zal dan nationaal 1 minuut stilte worden genomen. Lees verder..
23/07 06u15  'Telefoons slachtoffers opgenomen door onbekenden' Nabestaanden van slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne hebben toen ze de telefoons hun omgekomen geliefden belden een Oost-Europees klinkende stem gehoord. Dat schrijft De Telegraaf woensdag op... Lees verder..
23/07 06u15  Rechter oordeelt over 'witwassen' NSA-gegevens De rechtbank in Den Haag oordeelt woensdag of de staat moet stoppen met het gebruiken van inlichtingen die illegaal zijn verkregen. De rechter doet dan uitspraak in de zaak die een groep burgers en... Lees verder..
23/07 06u00  Will and the People wil feestgedrag beperken De bandleden van Will and the People zijn dol op festivals, maar kunnen zichzelf soms moeilijk in toom houden. 'Het moeilijkste onderdeel van een festival is dat je moet proberen om niet te hard te... Lees verder..
23/07 06u00  'Vliegende Greenpeace-directeur moet opstappen' Ruim veertig stafleden en campagneleiders van Greenpeace eisen het vertrek van campagnedirecteur Pascal Husting, die vorige maand in opspraak raakte omdat hij per vliegtuig pendelde tussen Luxemburg... Lees verder..
23/07 06u00  Rutte sprak met Obama, Poetin en Porosjenko Premier Mark Rutte heeft dinsdag gebeld met Petro Porosjenko, Vladimir Poetin en Barack Obama over het onderzoek naar de vliegramp en het terughalen van slachtoffers. Ook sprak hij met de presidenten... Lees verder..
22/07 20u45  Kanaalzwemmer "is er even klaar mee" Vorig jaar probeerde hij het ook al, maar toen mislukte de poging om het kanaal tussen Frankrijk en Engeland over te zwemmen. Roel van Beek uit het Gelderse 's-Heerenberg heeft het dit jaar weer niet... Lees verder..
22/07 20u45  Onduidelijkheid over hoeveelheid lichamen Een dag voor de terugkeer van de eerste stoffelijke resten van slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne is nog volstrekt onduidelijk om hoeveel lichamen het gaat. De tellingen lopen uiteen van 200... Lees verder..
22/07 20u00  Kapucijner dreigt uit te sterven De kapucijner dreigt uit te sterven. Door lage prijzen en weinig vraag worden er nog maar weinig verbouwd. Vooral Zeeland wordt hard getroffen. Zeeuws-Vlaanderen is altijd al een belangrijk... Lees verder..
22/07 19u15  Kijk uit: boete voor voeren meeuwen in Katwijk Je zit lekker een frietje te eten op het strand. En daar zit hij dan: de meeuw die je eten uit je bakje kijkt. Brutale zeemeeuwen verpesten regelmatig je pret op het strand. In Katwijk is daar wat op... Lees verder..
22/07 18u45  Woensdag dag van nationale rouw Premier Mark Rutte heeft woensdag 23 juli uitgeroepen tot dag van nationale rouw. Op overheidsgebouwen in het hele land zal de vlag halfstok worden gehangen. Rondom de aankomst van de eerste vlucht... Lees verder..
Laatste update: vandaag om 8u30Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

9x Rechter oordeelt over 'witwassen' NSA-gegevens23/07 06u15 - Nieuws.nl: De rechtbank in Den Haag oordeelt woensdag of de staat moet stoppen met het gebruiken van inlichtingen die illegaal zijn verkregen. De rechter doet dan uitspraak in de zaak die een groep burgers en... Lees verder..
9x 'Telefoons slachtoffers opgenomen door onbekenden'23/07 06u15 - Nieuws.nl: Nabestaanden van slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne hebben toen ze de telefoons hun omgekomen geliefden belden een Oost-Europees klinkende stem gehoord. Dat schrijft De Telegraaf woensdag op... Lees verder..
6x Kapucijner dreigt uit te sterven22/07 20u00 - Nieuws.nl: De kapucijner dreigt uit te sterven. Door lage prijzen en weinig vraag worden er nog maar weinig verbouwd. Vooral Zeeland wordt hard getroffen. Zeeuws-Vlaanderen is altijd al een belangrijk... Lees verder..
6x Will and the People wil feestgedrag beperken23/07 06u00 - Nieuws.nl: De bandleden van Will and the People zijn dol op festivals, maar kunnen zichzelf soms moeilijk in toom houden. 'Het moeilijkste onderdeel van een festival is dat je moet proberen om niet te hard te... Lees verder..
6x Passagiers MH17 'na een paar seconden bewusteloos'23/07 07u15 - Nieuws.nl: De passagiers die niet direct overleden door de inslag van de raket zijn waarschijnlijk na enkele seconden bewusteloos geraakt. Dit zegt ir. Joris Melkert, docent Lucht- en Ruimtevaarttechniek aan de... Lees verder..
5x Rutte sprak met Obama, Poetin en Porosjenko23/07 06u00 - Nieuws.nl: Premier Mark Rutte heeft dinsdag gebeld met Petro Porosjenko, Vladimir Poetin en Barack Obama over het onderzoek naar de vliegramp en het terughalen van slachtoffers. Ook sprak hij met de presidenten... Lees verder..
5x 'Vliegende Greenpeace-directeur moet opstappen'23/07 06u00 - Nieuws.nl: Ruim veertig stafleden en campagneleiders van Greenpeace eisen het vertrek van campagnedirecteur Pascal Husting, die vorige maand in opspraak raakte omdat hij per vliegtuig pendelde tussen Luxemburg... Lees verder..
5x Dag van nationale rouw, 1 minuut stilte bij aankomst lijkkisten23/07 06u45 - Nieuws.nl: Woensdag rond 16:00 komen twee militaire vliegtuigen aan met de eerste 50 lijkkisten op vliegbasis Eindhoven. Er zal dan nationaal 1 minuut stilte worden genomen. Lees verder..
4x KLM schrapt vlucht naar Tel Aviv22/07 18u30 - Nieuws.nl: KLM heeft zijn vlucht naar Tel Aviv van dinsdagavond geschrapt vanwege de veiligheidssituatie rondom de luchthaven in de Israëlische stad. Dat laat de luchtvaartmaatschappij weten. Vooralsnog is... Lees verder..
4x Woensdag dag van nationale rouw22/07 18u45 - Nieuws.nl: Premier Mark Rutte heeft woensdag 23 juli uitgeroepen tot dag van nationale rouw. Op overheidsgebouwen in het hele land zal de vlag halfstok worden gehangen. Rondom de aankomst van de eerste vlucht... Lees verder..

Statistieken

Nieuwsbronnen:
150
Artikels:
38511
Gelezen:
17026
Aantal lezers nu:
89


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2014 Naar boven