vrijdag 24 oktober 2014, week 43


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 13u45
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
24/10 13u15  Transseksuele Zuster Helena naar psychiatrische inrichting De zelfbenoemde en transseksuele non 'Zuster Helena' wordt op last van de rechtbank in Almelo in een psychiatrische inrichting geplaatst. De non tergt kinderen in Twente al jaren en is inmiddels een... Lees verder..
24/10 12u45  Markthal Rotterdam trekt al miljoen bezoekers In iets meer dan 3 weken tijd heeft de Markthal in Rotterdam al een miljoen bezoekers getrokken. Vrijdagochtend bereikte de eerste overdekte versmarkthal in Nederland de mijlpaal.Dat meldt Trouw. Lees verder..
24/10 12u45  'Jongeren maken zich niet druk over soa's' Jongeren die seksueel actief zijn maken zich nauwelijks zorgen over de risico's die kleven aan onveilige seks. Dat blijkt uit een enquête van Eenvandaag en Dance4life onder ruim 1600 jongeren tussen... Lees verder..
24/10 12u30  Loslopende kangoeroe gezien in tuinen bij Lunteren Een loslopende kangoeroe is de afgelopen tijd regelmatig gesignaleerd ten oosten van Lunteren. Het dier is al enkele keren in tuinen gezien. Dat meldt De Gelderlander Lees verder..
24/10 12u30  Sven Kramer woedend op de schaatsbond Sven Kramer heeft vandaag in zijn column in De Telegraaf fel uitgehaald naar de internationale schaatsbond ISU. De overvolle agenda valt niet goed bij de bekende schaatser, zo schrijft hij. Lees verder..
24/10 11u45  Benzineprijs tien cent gedaald in tien dagen De... Lees verder..
24/10 11u15  Dieven aan de haal met negentig dozen wietlolly's Drie dieven hebben afgelopen zomer in Amsterdam een opmerkelijke slag geslagen. Ze stalen bij een bedrijf dat opslagruimte verhuurt negentig dozen vol wietlolly's. Ook wisten ze een quad buit te... Lees verder..
24/10 10u30  Ouderenfonds weer vele nieuwe aanmeldingen door Geer en Goor Het programma 'Geer en Goor: Waarheen, Waarvoor' heeft weer voor een stormloop aan vrijwilligersinzendingen en donaties gezorgd. Er is al 35 duizend euro opgehaald en er zijn al 2400 aanmeldingen van... Lees verder..
24/10 10u15  Roemenië levert mensenhandelaar uit De Roemeense politie heeft vorige week op verzoek van Nederland een 28-jarige Roemeen gearresteerd op verdenking van mensenhandel. Hij zou de leider zijn van een criminele bende die prostituees liet... Lees verder..
24/10 10u15  Steeds meer huurders hebben moeite met rondkomen Steeds meer huurders houden aan het eind van de maand te weinig geld over om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Hierdoor is het aantal mensen met het risico om een huurachterstand op te lopen... Lees verder..
24/10 09u45  Jörgen Raymann overwoog overstap naar SBS Jörgen Raymann heeft met SBS gesproken over een overstap naar de commerciële zender. Dat onthult de 48-jarige presentator vrijdag in het AD. Lees verder..
24/10 09u30  Weer aantal gestolen vogels Avifauna terecht In woningen in Drunen en Den Bosch heeft de politie woensdag zeven vogels gevonden die vorige maand werden buitgemaakt bij een inbraak in vogelpark Avifauna in Alphen aan den Rijn. Bij de... Lees verder..
24/10 08u45  Over de Grens: Man met bijl valt agenten aan in New York Vier politieagenten zijn donderdag op een drukke straat in New York City aangevallen door een man met een bijl. Een agent wist de uithaal van de man nog af te weren met zijn arm, een andere raakte... Lees verder..
24/10 08u45  Iets minder bezoekers Nederlandse bioscopen De Nederlandse bioscopen zaten de eerste drie kwartalen van dit jaar iets minder vol dan vorig jaar. Het bezoek daalde één procent en de recette 0,4 procent, schrijft Holland Film Nieuws op basis... Lees verder..
24/10 08u30  Drukte op telefoonlijn over ebola Het speciale telefoonnummer waar mensen met vragen over ebola terechtkunnen wordt vaak gevonden. Bij de helpdesk hebben in vier dagen al tweehonderd mensen om informatie over het virus gevraagd, meldt... Lees verder..
Laatste update: vandaag om 13u15Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

10x 'Geen Nederlands paspoort ondanks generaal pardon'24/10 07u30 - Nieuws.nl: Zo'n twintigduizend asielzoekers die dankzij het generaal pardon in Nederland mogen blijven, kunnen geen Nederlander worden. Deze zogenoemde pardonners kunnen niet aan de verscherpte regels voor... Lees verder..
8x 'Laat radicale moslims naar Syrië vertrekken'24/10 07u30 - Nieuws.nl: Nederland kan jihadstrijders maar beter naar Syrië laten gaan. Als deze jihadi's in Nederland blijven vergroot dat de kans op een aanslag, melden Nederlandse strijders in Aleppo tegen het AD. Het... Lees verder..
8x Drukte op telefoonlijn over ebola24/10 08u30 - Nieuws.nl: Het speciale telefoonnummer waar mensen met vragen over ebola terechtkunnen wordt vaak gevonden. Bij de helpdesk hebben in vier dagen al tweehonderd mensen om informatie over het virus gevraagd, meldt... Lees verder..
7x Jochem van Gelder steekt veel op van Patty en Britt24/10 08u00 - Nieuws.nl: Jochem van Gelder zit al jaren in het televisievak, maar leert nog steeds. Ook Patty Brard en Britt Dekker, die door SBS aan Van Gelder werden gekoppeld, inspireren de 51-jarige presentator volop. Lees verder..
7x 'Militair moet gps en Facebook afschermen'24/10 08u00 - Nieuws.nl: Nederlandse militairen die voor werk of vakantie in het buitenland zijn, doen er verstandig aan de locatievoorziening op hun mobiel of tablet uit te schakelen. Met Facebook moet eveneens verstandig... Lees verder..
7x Iets minder bezoekers Nederlandse bioscopen24/10 08u45 - Nieuws.nl: De Nederlandse bioscopen zaten de eerste drie kwartalen van dit jaar iets minder vol dan vorig jaar. Het bezoek daalde één procent en de recette 0,4 procent, schrijft Holland Film Nieuws op basis... Lees verder..
7x Roemenië levert mensenhandelaar uit24/10 10u15 - Nieuws.nl: De Roemeense politie heeft vorige week op verzoek van Nederland een 28-jarige Roemeen gearresteerd op verdenking van mensenhandel. Hij zou de leider zijn van een criminele bende die prostituees liet... Lees verder..
7x Sven Kramer woedend op de schaatsbond24/10 12u30 - Nieuws.nl: Sven Kramer heeft vandaag in zijn column in De Telegraaf fel uitgehaald naar de internationale schaatsbond ISU. De overvolle agenda valt niet goed bij de bekende schaatser, zo schrijft hij. Lees verder..
6x Over de Grens: Man met bijl valt agenten aan in New York24/10 08u45 - Nieuws.nl: Vier politieagenten zijn donderdag op een drukke straat in New York City aangevallen door een man met een bijl. Een agent wist de uithaal van de man nog af te weren met zijn arm, een andere raakte... Lees verder..
6x Steeds meer huurders hebben moeite met rondkomen24/10 10u15 - Nieuws.nl: Steeds meer huurders houden aan het eind van de maand te weinig geld over om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. Hierdoor is het aantal mensen met het risico om een huurachterstand op te lopen... Lees verder..

Statistieken

Nieuwsbronnen:
150
Artikels:
46116
Gelezen:
37951
Aantal lezers nu:
96


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2014 Naar boven