dinsdag 3 mei 2016, week 18


Downloaden voor Windows Phone

Downloaden voor Windows 8

U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 8u45
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
03/05 08u45  BMW haalt minder winst uit groeiende verkoop MÜNCHEN (ANP) - BMW heeft afgelopen kwartaal opnieuw meer auto's verkocht dan een jaar eerder. Door investeringen in nieuwe technologieën liep de operationele winst echter terug, maakte de Duitse marktleider op het gebied van luxe auto's dinsdag bekend. Het bericht BMW haalt minder winst uit groeiende verkoop verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 08u45  Australische rentestap stuwt beurzen Azië SYDNEY (ANP) - De meeste Aziatische aandelenbeurzen boekten dinsdag stevige winsten na een renteverhoging door de centrale bank van Australië. De Hang Seng in Hongkong viel als enige uit de toon met een verlies. De beurs in Tokio was gesloten in verband met een nationale feestdag. Het bericht Australische rentestap stuwt beurzen Azië verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 08u45  Groei in Nederland voor mediaconcern Sanoma HOOFDDORP (ANP) - Het Finse mediaconcern Sanoma is er afgelopen kwartaal in geslaagd om meer winst te maken in Nederland en België. Daarbij wist het het moederbedrijf van onder meer Nu.nl, SBS en tijdschriften als Donald Duck en Libelle de inkomsten uit lopende activiteiten met 3 procent te laten groeien. Het bericht Groei in Nederland voor mediaconcern Sanoma verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 08u30  ‘AEX gaat vlak van start’ AMSTERDAM (AFN) - De Amsterdamse beurs begint dinsdag naar verwachting nagenoeg onveranderd aan de handelsdag. Ook de andere graadmeters in Europa beginnen waarschijnlijk dicht bij huis. Philips weet de aandacht op zicht gericht, na de aankondiging zijn zelfstandige lichtdivisie Lighting naar de beurs in Amsterdam te brengen. Het bericht ‘AEX gaat vlak van start’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 08u15  Kleiner kwartaalverlies voor Lufthansa FRANKFURT (ANP) - Lufthansa heeft in het traditioneel zwakke eerste kwartaal flink weten te profiteren van lagere brandstofkosten en kostenbesparingen. Dat viel dinsdag op te maken uit een handelsbericht van het Duitse luchtvaartconcern. Het bericht Kleiner kwartaalverlies voor Lufthansa verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 07u30  HSBC zet meer opzij voor slechte leningen LONDEN (ANP/BLOOMBERG) - HSBC heeft in het eerste kwartaal meer geld opzij gezet voor probleemkredieten. Dat bleek dinsdag uit het kwartaalbericht van de Britse en grootste bank van Europa. Het bericht HSBC zet meer opzij voor slechte leningen verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 07u30  Cavaliers winnen eerste duel met Hawks ATLANTA (ANP) - Een weekje vrijaf heeft het momentum van de Cleveland Cavaliers in de play-offs van de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA niet kunnen verstoren. Met een overwinning in de eerste wedstrijd op de Atlanta Hawks (104-93) namen de Cavaliers maandagavond (plaatselijke tijd) de leiding in de halve finale van de Eastern Conference. LeBron James scoorde 25 punten voor de zegevierende bezoekers. Het bericht Cavaliers winnen eerste duel met Hawks verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 07u30  Philips Lighting naar de beurs in Amsterdam AMSTERDAM (ANP) - Philips brengt zijn verzelfstandigde lichtdivisie, Lighting, naar de beurs in Amsterdam. Dat maakte het elektronicabedrijf dinsdag bekend. Het bericht Philips Lighting naar de beurs in Amsterdam verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 07u15  D66: fonds voor juridische hulp journalist DEN HAAG (ANP) - Het kabinet zou een fonds moeten oprichten voor juridische bijstand aan Nederlandse journalisten die vervolgd dreigen te worden in een land waar de de persvrijheid onder druk staat. D66-Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma pleit daar dinsdag voor, op de Internationale Dag van de Persvrijheid. Het bericht D66: fonds voor juridische hulp journalist verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 07u15  ‘Veel Nederlanders herkennen beroerte niet’ DEN HAAG (ANP) - Veel mensen die een beroerte hebben gehad gaan pas uren later naar een ziekenhuis. Dat komt onder meer doordat ruim twee derde van de Nederlanders de meest voorkomende signalen van een beroerte niet herkent. Dat meldt de Hartstichting dinsdag, die Intomart GfK onderzoek liet doen onder ruim duizend mensen. Het bericht ‘Veel Nederlanders herkennen beroerte niet’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 05u15  Zalencentrum Doornenburg getroffen door brand DOORNENBURG (ANP) - Twee personen zijn dinsdagochtend vroeg lichtgewond geraakt bij een brand in een zalencentrum in Doornenburg (Gelderland). Een van de slachtoffers ademde rook in. Ook raakte iemand lichtgewond toen omwonenden zich via een balkon in veiligheid brachten. Het bericht Zalencentrum Doornenburg getroffen door brand verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 04u00  ‘Lage pakkans voor appende automobilist’ ROTTERDAM (ANP) - De politie houdt in Nederland weinig gerichte controles om automobilisten te betrappen die bellen of appen achter het stuur. Dat blijkt uit een rondgang van het AD langs tien regionale eenheden van de politie. Het bericht ‘Lage pakkans voor appende automobilist’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
03/05 00u15  Leicester juicht ook voor snookerspeler Selby SHEFFIELD (ANP) - Amper een kwartier na de eerste landstitel ooit voor voetbalclub Leicester City had de Engelse stad opnieuw reden tot juichen. Snookerspeler Mark Selby uit Leicester kroonde zich in Sheffield voor de tweede keer tot wereldkampioen. De nummer één van de wereld versloeg de Chinees Ding Junhui met 18-14 in de finale. Het bericht Leicester juicht ook voor snookerspeler Selby verscheen eerst op Nieuws.nl.13 
02/05 22u30  Een totaal ander programma van Bevrijdingsdag en Hemelvaart Overal in het land vermengt het bevrijdingsgevoel zich dit jaar met een wat heiligere stemming, Het bericht Een totaal ander programma van Bevrijdingsdag en Hemelvaart verscheen eerst op Nieuws.nl.
02/05 21u45  Wall Street herstelt van slechte beursweek NEW YORK (ANP) - De aandelenmarkten in New York zijn de maand mei goed begonnen. De koersen herstelden over een breed front van de stevige verliezen van de afgelopen week. Na een reeks tegenvallende data over de Amerikaanse economie lijkt een spoedige renteverhoging door de Federal Reserve ver weg. Het bericht Wall Street herstelt van slechte beursweek verscheen eerst op Nieuws.nl.
Laatste update: vandaag om 8u45Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

13x Leicester juicht ook voor snookerspeler Selby03/05 00u15 - Nieuws.nl: SHEFFIELD (ANP) - Amper een kwartier na de eerste landstitel ooit voor voetbalclub Leicester City had de Engelse stad opnieuw reden tot juichen. Snookerspeler Mark Selby uit Leicester kroonde zich in Sheffield voor de tweede keer tot wereldkampioen. De nummer één van de wereld versloeg de Chinees Ding Junhui met 18-14 in de finale. Het bericht Leicester juicht ook voor snookerspeler Selby verscheen eerst op Nieuws.nl.
9x Zalencentrum Doornenburg getroffen door brand03/05 05u15 - Nieuws.nl: DOORNENBURG (ANP) - Twee personen zijn dinsdagochtend vroeg lichtgewond geraakt bij een brand in een zalencentrum in Doornenburg (Gelderland). Een van de slachtoffers ademde rook in. Ook raakte iemand lichtgewond toen omwonenden zich via een balkon in veiligheid brachten. Het bericht Zalencentrum Doornenburg getroffen door brand verscheen eerst op Nieuws.nl.
8x ‘Lage pakkans voor appende automobilist’03/05 04u00 - Nieuws.nl: ROTTERDAM (ANP) - De politie houdt in Nederland weinig gerichte controles om automobilisten te betrappen die bellen of appen achter het stuur. Dat blijkt uit een rondgang van het AD langs tien regionale eenheden van de politie. Het bericht ‘Lage pakkans voor appende automobilist’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
5x Philips Lighting naar de beurs in Amsterdam03/05 07u30 - Nieuws.nl: AMSTERDAM (ANP) - Philips brengt zijn verzelfstandigde lichtdivisie, Lighting, naar de beurs in Amsterdam. Dat maakte het elektronicabedrijf dinsdag bekend. Het bericht Philips Lighting naar de beurs in Amsterdam verscheen eerst op Nieuws.nl.
5x HSBC zet meer opzij voor slechte leningen03/05 07u30 - Nieuws.nl: LONDEN (ANP/BLOOMBERG) - HSBC heeft in het eerste kwartaal meer geld opzij gezet voor probleemkredieten. Dat bleek dinsdag uit het kwartaalbericht van de Britse en grootste bank van Europa. Het bericht HSBC zet meer opzij voor slechte leningen verscheen eerst op Nieuws.nl.
4x Cavaliers winnen eerste duel met Hawks03/05 07u30 - Nieuws.nl: ATLANTA (ANP) - Een weekje vrijaf heeft het momentum van de Cleveland Cavaliers in de play-offs van de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA niet kunnen verstoren. Met een overwinning in de eerste wedstrijd op de Atlanta Hawks (104-93) namen de Cavaliers maandagavond (plaatselijke tijd) de leiding in de halve finale van de Eastern Conference. LeBron James scoorde 25 punten voor de zegevierende bezoekers. Het bericht Cavaliers winnen eerste duel met Hawks verscheen eerst op Nieuws.nl.
3x Kleiner kwartaalverlies voor Lufthansa03/05 08u15 - Nieuws.nl: FRANKFURT (ANP) - Lufthansa heeft in het traditioneel zwakke eerste kwartaal flink weten te profiteren van lagere brandstofkosten en kostenbesparingen. Dat viel dinsdag op te maken uit een handelsbericht van het Duitse luchtvaartconcern. Het bericht Kleiner kwartaalverlies voor Lufthansa verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x Aantal asielaanvragen gestegen28/04 12u45 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Het aantal mensen dat vorige week asiel in Nederland heeft aangevraagd, is gestegen. Volgens het ministerie van Veiligheid en Justitie ging het om circa vierhonderd mensen. Een week eerder kwamen er nog ongeveer driehonderd asielaanvragen binnen. Het bericht Aantal asielaanvragen gestegen verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x Rode wijn en chocolade blijken perfect voor je darmflora02/05 17u30 - Nieuws.nl: Diverse producten zoals karnemelk, chocolade en rode wijn zijn goed voor onze darmflora. Dat blijkt Het bericht Rode wijn en chocolade blijken perfect voor je darmflora verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x Groei in Nederland voor mediaconcern Sanoma03/05 08u45 - Nieuws.nl: HOOFDDORP (ANP) - Het Finse mediaconcern Sanoma is er afgelopen kwartaal in geslaagd om meer winst te maken in Nederland en België. Daarbij wist het het moederbedrijf van onder meer Nu.nl, SBS en tijdschriften als Donald Duck en Libelle de inkomsten uit lopende activiteiten met 3 procent te laten groeien. Het bericht Groei in Nederland voor mediaconcern Sanoma verscheen eerst op Nieuws.nl.

Statistieken

Artikels:
37495
Gelezen:
12320
Aantal lezers nu:
59


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2016 Naar boven