dinsdag 23 januari 2018, week 04


U bent nu hier: Meer nieuws van Nieuws.nl pagina 4

Laatste updatecontrole: vandaag om 5u00
 

Nieuws.nl

Verbergen Tonen
23/01 04u45  Mertens stunt met halve finale in Melbourne MELBOURNE (ANP) - Tennister Elise Mertens heeft op de Australian Open voor een daverende verrassing gezorgd door de halve finale te bereiken. De 22-jarige Belgische versloeg in de kwartfinales de als vierde geplaatste Oekraïense Elina Svitolina in twee sets: 6-4 6-0. Het bericht Mertens stunt met halve finale in Melbourne verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/01 04u30  Uitspraak waardevermindering aardbevinghuizen GRONINGEN (ANP) - Is de verkoopdatum van een woning het enige betrouwbare moment voor bepaling van waardedaling door aardbevingen in Noordoost-Groningen? Op die vraag moet het gerechtshof in Leeuwarden dinsdag antwoord geven. Het bericht Uitspraak waardevermindering aardbevinghuizen verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/01 04u30  Rechter doet uitspraak in moordzaak Everink UTRECHT (ANP) - Voormalig tenniscoach Mark de J. hoort dinsdag of de rechtbank hem schuldig acht aan de dood van zakenman Koen Everink. Tegen de voormalig trainer van tennisser Robin Haase is achttien jaar cel geëist. De J. heeft zelf altijd volgehouden dat hij zijn vriend en gokmaatje Everink niets heeft aangedaan. Het bericht Rechter doet uitspraak in moordzaak Everink verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/01 04u15  Politiek verdeeld over rol or bij topsalaris DEN HAAG (ANP) - De politiek is verdeeld over de rol die ondernemingsraden moeten spelen bij de topsalarissen van een bedrijf. De Tweede Kamer stemt er dinsdag over. Het bericht Politiek verdeeld over rol or bij topsalaris verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/01 03u30  Fosfaatproductie uit mest weer binnen de norm DEN HAAG (ANP) - Voor het eerst in drie jaar is de fosfaatproductie uit mest in Nederland weer binnen de Europese normen. De productie bleef het afgelopen jaar 5 miljoen kilo onder het fosfaatplafond van 172,9 miljoen kilo. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van voorlopige cijfers. Het bericht Fosfaatproductie uit mest weer binnen de norm verscheen eerst op Nieuws.nl.
23/01 02u15  ‘Bestuurders vrezen krapte arbeidsmarkt’ AMSTERDAM (ANP) - Topbestuurders van Nederlandse bedrijven zijn optimistisch over de economie, maar vrezen wel dat de krappe arbeidsmarkt verdere groei in de weg kan zitten. Dat concludeert adviesbureau PwC op basis van eigen onderzoek. Daaraan deden 1300 bestuursvoorzitters uit 85 landen mee, van wie 65 uit Nederland. Het bericht ‘Bestuurders vrezen krapte arbeidsmarkt’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
22/01 23u00  ‘Angst om te rapporteren bij meldpunt WODC’ DEN HAAG (ANP) - Medewerkers en oud-medewerkers van het onderzoeksinstituut Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum (WODC) durven zich niet te wenden tot een door minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) ingesteld meldpunt. Dat heeft oud-medewerker Marianne van Ooyen maandag gezegd in actualiteitenrubriek Nieuwsuur. Het bericht ‘Angst om te rapporteren bij meldpunt WODC’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
22/01 23u00  Netflix overtreft groeiverwachtingen LOS GATOS (ANP/BLOOMBERG) - Netflix heeft het voorbije vierde kwartaal een stuk meer nieuwe abonnees mogen verwelkomen dan analisten hadden voorspeld. De videostreamingdienst kreeg er dik 8,3 miljoen nieuwe klanten bij, waar gemiddeld werd gerekend op ongeveer 6,3 miljoen. Het bericht Netflix overtreft groeiverwachtingen verscheen eerst op Nieuws.nl.
22/01 22u30  Wall Street sluit positief na einde ‘shutdown’ NEW YORK (ANP) - De effectenbeurzen in New York zijn maandag met nieuwe records gesloten. Beleggers verwerkten het nieuws uit Washington dat politici een akkoord hebben bereikt over de overheidsfinanciering. Verder werd onder meer gekeken naar cijfers van oliedienstverlener Halliburton en was er een reeks overnameberichten. Het bericht Wall Street sluit positief na einde ‘shutdown’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
22/01 22u00  Van Vleuten sportpersoonlijkheid van het jaar AMSTERDAM (ANP) - Wielrenster Annemiek van Vleuten is door de Nederlandse Sport Pers (NSP) verkozen tot sportpersoonlijkheid van het jaar. De 35-jarige coureur is de eerste vrouwelijke sporter die de prijs krijgt. Van Vleuten volgt Sven Kramer op, die de ereprijs vorig jaar ontving. Het bericht Van Vleuten sportpersoonlijkheid van het jaar verscheen eerst op Nieuws.nl.
22/01 20u45  Auteur onthullend Trump-boek in College Tour HILVERSUM (ANP) - Michael Wolff, schrijver van het onthullende boek Fire and Fury over Donald Trump, is 26 februari de laatste gast van College Tour. Dat maakte presentator Twan Huys maandag bekend in De Wereld Draait Door. Het bericht Auteur onthullend Trump-boek in College Tour verscheen eerst op Nieuws.nl.
22/01 20u45  Eurogroep opent jacht op ECB-zetels BRUSSEL (ANP) - De eurolanden kunnen een kandidaat aanmelden voor het vicevoorzitterschap van de Europese Centrale Bank (ECB) in Frankfurt. De Eurogroep heeft de procedure daarvoor geopend omdat de termijn van de Portugees Vitor Constancio in mei afloopt. Het bericht Eurogroep opent jacht op ECB-zetels verscheen eerst op Nieuws.nl.
22/01 19u15  Kijkshop sluit al zijn winkels AMSTERDAM (ANP) - Alle zeventig winkels van Kijkshop sluiten hun deuren. De winkelketen kampt al jaren met aanzienlijke verliezen. De Zweedse eigenaar The One vraagt dinsdag faillissement aan bij de rechter, zo laat de investeerder weten. Het bericht Kijkshop sluit al zijn winkels verscheen eerst op Nieuws.nl.
22/01 19u15  Koning bij zestigste verjaardag Benelux BRUSSEL (ANP) - De staatshoofden van Nederland, België en Luxemburg zijn op 5 juni van de partij bij de viering van de zestigste verjaardag van het samenwerkingsverband tussen de drie landen. Jongeren worden dan in aanwezigheid van koning Willem-Alexander, de Belgische koning Filip en de Luxemburgse groothertog Henri speciaal in de schijnwerpers gezet. Het bericht Koning bij zestigste verjaardag Benelux verscheen eerst op Nieuws.nl.
22/01 18u30  Michelle Dekker definitief naar Winterspelen PAPENDAL (ANP) - Michelle Dekker is definitief geplaatst voor de Winterspelen van Pyeongchang. Sportkoepel NOC*NSF heeft de snowboardster (alpine) daarvoor aangewezen. Ook Cheryl Maas en Niek van der Velden (snowboard freestyle) kregen formeel te horen dat ze mee mogen. Het bericht Michelle Dekker definitief naar Winterspelen verscheen eerst op Nieuws.nl.
Laatste update: vandaag om 4u45


Oudere hoofdpunten

Verbergen Tonen
Geen oude hoofdpunten gevonden.
1 2 3


Zoeken


Weer & VerkeerVerkeerscentrum >
Flitsers >

Meest gelezen

9x Politiek verdeeld over rol or bij topsalaris23/01 04u15 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - De politiek is verdeeld over de rol die ondernemingsraden moeten spelen bij de topsalarissen van een bedrijf. De Tweede Kamer stemt er dinsdag over. Het bericht Politiek verdeeld over rol or bij topsalaris verscheen eerst op Nieuws.nl.
9x Fosfaatproductie uit mest weer binnen de norm23/01 03u30 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Voor het eerst in drie jaar is de fosfaatproductie uit mest in Nederland weer binnen de Europese normen. De productie bleef het afgelopen jaar 5 miljoen kilo onder het fosfaatplafond van 172,9 miljoen kilo. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek op basis van voorlopige cijfers. Het bericht Fosfaatproductie uit mest weer binnen de norm verscheen eerst op Nieuws.nl.
8x Uitspraak waardevermindering aardbevinghuizen23/01 04u30 - Nieuws.nl: GRONINGEN (ANP) - Is de verkoopdatum van een woning het enige betrouwbare moment voor bepaling van waardedaling door aardbevingen in Noordoost-Groningen? Op die vraag moet het gerechtshof in Leeuwarden dinsdag antwoord geven. Het bericht Uitspraak waardevermindering aardbevinghuizen verscheen eerst op Nieuws.nl.
8x Rechter doet uitspraak in moordzaak Everink23/01 04u30 - Nieuws.nl: UTRECHT (ANP) - Voormalig tenniscoach Mark de J. hoort dinsdag of de rechtbank hem schuldig acht aan de dood van zakenman Koen Everink. Tegen de voormalig trainer van tennisser Robin Haase is achttien jaar cel geëist. De J. heeft zelf altijd volgehouden dat hij zijn vriend en gokmaatje Everink niets heeft aangedaan. Het bericht Rechter doet uitspraak in moordzaak Everink verscheen eerst op Nieuws.nl.
6x Mertens stunt met halve finale in Melbourne23/01 04u45 - Nieuws.nl: MELBOURNE (ANP) - Tennister Elise Mertens heeft op de Australian Open voor een daverende verrassing gezorgd door de halve finale te bereiken. De 22-jarige Belgische versloeg in de kwartfinales de als vierde geplaatste Oekraïense Elina Svitolina in twee sets: 6-4 6-0. Het bericht Mertens stunt met halve finale in Melbourne verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x ‘Bestuurders vrezen krapte arbeidsmarkt’23/01 02u15 - Nieuws.nl: AMSTERDAM (ANP) - Topbestuurders van Nederlandse bedrijven zijn optimistisch over de economie, maar vrezen wel dat de krappe arbeidsmarkt verdere groei in de weg kan zitten. Dat concludeert adviesbureau PwC op basis van eigen onderzoek. Daaraan deden 1300 bestuursvoorzitters uit 85 landen mee, van wie 65 uit Nederland. Het bericht ‘Bestuurders vrezen krapte arbeidsmarkt’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x ‘Angst om te rapporteren bij meldpunt WODC’22/01 23u00 - Nieuws.nl: DEN HAAG (ANP) - Medewerkers en oud-medewerkers van het onderzoeksinstituut Wetenschappelijk Onderzoeks- en Documentatiecentrum (WODC) durven zich niet te wenden tot een door minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) ingesteld meldpunt. Dat heeft oud-medewerker Marianne van Ooyen maandag gezegd in actualiteitenrubriek Nieuwsuur. Het bericht ‘Angst om te rapporteren bij meldpunt WODC’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x Netflix overtreft groeiverwachtingen22/01 23u00 - Nieuws.nl: LOS GATOS (ANP/BLOOMBERG) - Netflix heeft het voorbije vierde kwartaal een stuk meer nieuwe abonnees mogen verwelkomen dan analisten hadden voorspeld. De videostreamingdienst kreeg er dik 8,3 miljoen nieuwe klanten bij, waar gemiddeld werd gerekend op ongeveer 6,3 miljoen. Het bericht Netflix overtreft groeiverwachtingen verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x Wall Street sluit positief na einde ‘shutdown’22/01 22u30 - Nieuws.nl: NEW YORK (ANP) - De effectenbeurzen in New York zijn maandag met nieuwe records gesloten. Beleggers verwerkten het nieuws uit Washington dat politici een akkoord hebben bereikt over de overheidsfinanciering. Verder werd onder meer gekeken naar cijfers van oliedienstverlener Halliburton en was er een reeks overnameberichten. Het bericht Wall Street sluit positief na einde ‘shutdown’ verscheen eerst op Nieuws.nl.
2x Auteur onthullend Trump-boek in College Tour22/01 20u45 - Nieuws.nl: HILVERSUM (ANP) - Michael Wolff, schrijver van het onthullende boek Fire and Fury over Donald Trump, is 26 februari de laatste gast van College Tour. Dat maakte presentator Twan Huys maandag bekend in De Wereld Draait Door. Het bericht Auteur onthullend Trump-boek in College Tour verscheen eerst op Nieuws.nl.

Statistieken

Artikels:
36088
Gelezen:
6790
Aantal lezers nu:
31


Contact  - Sitemap  - RSS  - Twitter  - Disclaimer   Hoofdpunten.be © 2005-2018 Naar boven